Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman

Ook in de maand mei opent filmhuis Alleman gewoon haar deuren. Dinsdag is de speelfilm Der Staat gegen Fritz Bauer te zien. Dit biografisch drama uit 2015 komt van de hand van Lars Kraume. De film begint om 20.00 uur, kosten bedragen vijf euro.

Gerelateerde berichten

  • The Other Side of Hope in Alleman28 november 2017 The Other Side of Hope in Alleman Filmhuis Alleman draait op pakjesavond in De Reggehof de film The Other Side of Hope. Een actueel verhaal over hoop en menselijkheid. Dit humoristisch drama uit 2017 komt van de hand van […]
  • Filmhuis Alleman draait Room9 november 2016 Filmhuis Alleman draait Room Filmhuis Alleman loopt richting het einde van het seizoen. Toch kunnen filmliefhebbers komende dinsdag weer genieten van een drama. De film Room uit 2015 wordt vertoond. Room vertelt het […]
  • Maand van de boekverfilming in Alleman30 december 2017 Maand van de boekverfilming in Alleman Ook in 2018 zijn de deuren van Filmhuis Alleman geopend. Zo is januari de maand van de Boekverfilming. In de pauze wordt u een gratis hapje en drankje aangeboden. Op dinsdag 9 januari […]
  • Alleman draait drama uit Brazilië24 maart 2016 Alleman draait drama uit Brazilië Filmhuis Alleman vertoont dinsdag de film Que Horas Ela Volta. Dit Braziliaanse drama uit 2015 vertelt het verhaal over een huishoudster die moet kiezen tussen haar eigen dochter -wier […]
  • Heartstone nu al te zien in Alleman15 februari 2018 Heartstone nu al te zien in Alleman In Filmhuis Alleman wordt dinsdag de film Heartstone vertoond. Deze film uit 2016 vertelt het romantische drama van de IJslander Guðmundur Arnar Guðmundsson. De aanvang van de film is om […]