Historisch Museum open op Koningsdag

Om invulling te geven aan Koningsdag is het Goors Historisch Museum donderdag geopend. Van 14.00 tot en met 16.00 uur kunnen belangstellenden de werken van onder meer Paul Boers bezichtigen. Verder zijn ook de mappen met foto’s van de verschillende textielbedrijven te bewonderen. Voor meer info, check www.historischgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Museum en begraafplaats extra geopend29 augustus 2017 Museum en begraafplaats extra geopend Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Mooi! Gedoopt’ is het Goors Historisch Museum zondag van 14.00 tot 16.00 uur extra geopend. Ook de deelnemers van de fiets-/en wandelroute van […]
  • Museum open tijdens Monumentendag5 september 2016 Museum open tijdens Monumentendag Ook in Goor wordt dit weekeinde stilgestaan bij de jaarlijkse Open Monumentendag. Het Goors Historisch Museum opent zaterdag haar deuren van 13.30 - 16.00 uur. Op de bovenverdieping van […]
  • Historisch Museum houdt weer textielmiddag10 maart 2017 Historisch Museum houdt weer textielmiddag Stichting Historisch Goors Historisch Museum nodigt wederom oud-werknemers uit van de textielfabrieken om foto’s uit het archief door te nemen. In navolging van de succesvolle […]
  • GH-museum extra open deze week20 oktober 2018 GH-museum extra open deze week Tijdens de vijfentwintigste editie van de Hof van Twente Herfst Fiets4daagse is het historisch museum deze week doorlopend open van 9.30 uur tot en met 17.30 uur. In het museum is de […]
  • Rembrandt in Historisch Museum6 februari 2019 Rembrandt in Historisch Museum In het kader van het Rembrandtjaar wordt er in het Goors Historisch Museum een mini-expositie gehouden met schilderijen van de Goorse amateurkunstschilder Henk Jalink. Hij maakte in de […]