Renate Versteegen in Portret

Renate Versteegen is zondag te gast in Portret bij Hofstreek FM. De van oorsprong Deldense staat in Goor bekend als fanatieke wagenbouwer. Met haar klassieke balletachtergrond heeft ze het nodige artistieke en creatieve talent. Dat kan ze ook kwijt in haar werk. Versteegen is nu ruim een jaar de drijvende kracht achter ‘De Baronie’. Zondag hoort u het om 11 uur bij Hofstreek FM, herhaling is maandagavond om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Linda van Ingen.

 

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Belgin Sayin in Portret26 september 2017 Belgin Sayin in Portret Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. […]
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]
  • Fysio Dick Vrijman te gast bij Portret23 september 2015 Fysio Dick Vrijman te gast bij Portret Fysiotherapeut Dick Vrijman is zondag te gast bij Portret van Hofstreek FM. Als zoon van de Goorse huisarts kreeg hij het 'mensen helpen' van huis uit mee. "Wat zo bijzonder aan me is? […]
  • Aïda Winkelhorst centraal in Portret2 februari 2017 Aïda Winkelhorst centraal in Portret De immer openhartige en optimistische Aïda Winkelhorst uit Goor is zondag te gast in Portret.  De 53-jarige plaatsgenoot tekent graag en won in november de tweede prijs in een wedstrijd in […]