Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers

Vijf onderscheidingen met een Goors sausje tijdens de jaarlijkse lintjesregen, traditioneel een dag voor Koningsdag. Op het gemeentehuis kregen Heinz Volkert (Baptistengemeente), Lemkje van Wanrooij (rolstoelclub en Herfstzon), Erwin Wolkorte (Braakmolen) en het echtpaar Huisstede (onder meer Rode Kruis) de versierselen opgespeld door burgemeester Ellen Nauta. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.  De gemeente Hof van Twente kende dit jaar in totaal acht onderscheidingen. Na de uitreikingen werd in het drukbezochte gemeentehuis het Wilhelmus gezongen, en geproost op de bijzondere onderscheidingen. Het volkslied werd gezongen door de Goorse Rachel Endeman. Hieronder enkele foto’s van de bijeenkomst in het gemeentehuis vanochtend.

 

Gerelateerde berichten