Hissink start met Social Club Cannabis

Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en ge├»nteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse voorvechter van de legalisatie van wietteelt voor eigen, medicinaal, gebruik, wil in gesprek over cannabis en ervaringen delen. “Legalisatie begint met voorlichting” aldus Hissink die ook regelmatig inspreekt tijdens de gemeenteraadsvergaderingen over wietteelt. De eerste bijeenkomst van de nieuwe Social Club waarbij mensen uit de hele Hof van Twente welkom zijn, is volgende week woensdag 3 mei, om 19.30 uur in de foyer van De Reggehof. “Het is volledig vrijblijvend en zonder inschrijving en kosten want het moet vooral laagdrempelig zijn” aldus Hissink.

Bart Hissink

Gerelateerde berichten

  • Social Club opnieuw van start in De Reggehof14 juli 2021 Social Club opnieuw van start in De Reggehof De Social Club Hof van Twente gaat na een lange coronaperiode morgen weer van start in De Reggehof. De samenkomsten zijn een initiatief van Gorenaar Bat Hissink en met name bedoeld voor […]
  • Hissink roept op tot steun in raadsvergadering24 januari 2017 Hissink roept op tot steun in raadsvergadering Gorenaar Bart Hissink hoopt op veel medestanders vanavond tijdens de raadsvergadering van de gemeente Hof van Twente, vanavond in het Goorse gemeentehuis. Daarin komt de raadsbrief aan de […]
  • Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis21 september 2016 Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis Hij is bezig aan een eeuwig durende strijd om het telen en het gebruik van Cannabis uit de illegaliteit te halen en nu probeert hij de politiek in zijn eigen gemeente te overtuigen. […]
  • Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor19 september 2019 Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor De benefietavond van de Social Club Hof van Twente voor het echtpaar Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt, is een succes gebleken. Zo'n dertig mensen kwamen naar de Reggehof om het duo […]
  • Benefietavond in Goor voor wietduo Jan en Jannie uit Hasselt17 september 2019 Benefietavond in Goor voor wietduo Jan en Jannie uit Hasselt Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt zijn morgenavond te te gast bij de Social Club Hof van Twente in theater De Reggehof in Goor. Dit echtpaar kreeg landelijke bekendheid toen de politie […]