Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers

Het is gemeengoed voor winkeliers en ondernemersverenigingen en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook de whiskeyclub oftewel de Goorse Usquebaugh Society, heeft een voordeelpas die onder meer kosteloos deelname bieden aan de proeverijen die eens in de twee maanden worden georganiseerd. Op vrijdag 19 mei is de traditionele Twentse whiskey-avond bij de Blokhut aan de rand van Goor.

Dan is de Twenste taaldeskundige Gerrit ‘van de grote köster’ Klaassen te gast. Hij vertelt verhalen en houdt een Twentse kwis bij het kampvuur dat wordt aangestoken. Deelnemers aan de GUS Voordeelpas nemen kosteloos deel aan deze proeverij. Voor gasten die tijdens deze proeverij de pas aanschaffen krijgen de kosten van deze proeverij (20 euro) in korting op hun voordeelpas (40 euro) waardoor. Je betaalt dus slechts de helft voor de voordeelpas (normaal 40,-) voor het komende jaar. Ook gewoon inschrijven voor deze whiskey-avond kan voor 20 euro. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Meer informaite staat op de website van de Goorse whiskey-club.

Gerelateerde berichten

  • Digitale proeverij GUS13 mei 2020 Digitale proeverij GUS Het genootschap GUS gaat op vrijdag 29 meieen digitale whiskyproeverij organiseren. Een unieke proeverij waarbij vier whisky’s worden gepresenteerd met daarbij passende hapjes van het […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Whiskey, Open Dagen en Volleybal…25 mei 2018 Whiskey, Open Dagen en Volleybal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de Whiskey-avond bij de Goorse blokhut vanavond met Twentse verhalen van Thea Kroese rond het kampvuur. Morgen staat in het kader […]
  • Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut23 mei 2019 Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut De Goorse Whiskyclub ( Goorse Usquebaugh Society) houdt morgen haar traditionele kampvuur-avond bij de blokhut van de scouting aan de Stoevelaarsweg in Goor. Evenals vorig jaar zal […]
  • Bier- en whiskyproeverij met GUS5 maart 2017 Bier- en whiskyproeverij met GUS Het genootschap GUS organiseert vrijdag een bier- en whisky-proeverij. "In de bierwereld wordt de laatste tijd meer en meer geëxperimenteerd met whisky en bier", begint de GUS in een […]