En masse naar het Lentefeest

In de week van Koningsdag dook de redactie van Oald Goor al eerder in de koffer met prenten uit het rijke verleden rondom de vorstelijke viering. Vandaag stellen we deze foto centraal. Een treffend straatbeeld uit 1981 tijdens het Lentefeest. Drommen mensen in de Grotestraat onderstrepen de populariteit van het stadshart tijdens het heerlijke voorjaarsweer. Ook vandaag schijnt de zon volop en zal een groot aantal plaatsgenoten de terrassen in het centrum bevolken.

Gerelateerde berichten

  • Weer archeologische vondsten op ’t Schild31 maart 2015 Weer archeologische vondsten op ’t Schild Er zijn al diverse waardevolle vondsten gedaan die de geschiedenis van Goor nog meer kleuren. Op 't Schild is de werkgroep Archeologie van de stichting Historisch Goor nog immer druk […]
  • Toen De Reggehof nog geen buren had19 februari 2016 Toen De Reggehof nog geen buren had De redactieleden van Oald Goor halen eens per week hun hart als ze weer eens mogen snuffelen in de koffer met klassieke prenten. Vandaag viel hun oog op deze foto uit 1999. De foto is […]
  • Wie zijn dit ? (2)28 mei 2008 Wie zijn dit ? (2) Dit is de tweede editie van een groot aantal foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden. De vrouw rechts komt vanuit de Grotestraat en fietst in de richting van de […]
  • Oald Goor herleeft in het stadshart24 januari 2017 Oald Goor herleeft in het stadshart Goedkeurende blikken van voorbijgangers die ge├»nteresseerd blijven staan en kijken naar- en praten over de grote foto's uit Goors historie in de Grotestraat tegenover Bar Bistro d'Olde […]
  • De Grotestraat voor het bombardement…29 januari 2017 De Grotestraat voor het bombardement… De wand met grote prenten die het verleden van Goor laten zien in het Goorse centrum trok deze week al veel bekijks. Het leverde mooie gesprekken op en het wierp ook vragen op als 'Hoelang […]