Sleutel verloren in het centrum

In het centrum, waarschijnlijk bij de Aldi of bij vishandel Verdriet, is een sleutel verloren. Aan de sleutel zit een sleutelhanger waar Oxlock op staat gedrukt. Heeft u de sleutel gevonden, neem dan contact op via de mail.

 

Gerelateerde berichten

  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Sleutel gevonden in centrum Goor5 november 2012 Sleutel gevonden in centrum Goor Nadat gisteren een sleutelbos vermist is geraakt, hebben we vandaag een sleutelbos die op zoek is naar een eigenaar. Tussen de Aldi en Zeeman is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, […]
  • Portemonnee verloren Weversplein (Update)4 januari 2019 Portemonnee verloren Weversplein (Update) In de buurt van de Aldi is een roze dames-portemonnee verloren. De eerlijke vinder wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met 06-13658996. Update: de portemonnee is gevonden […]
  • suzukisleutel29 januari 2014 Autosleutels verloren omgeving Aldi Bij een bezoek aan de Aldi is een Gorenaar zijn autosleutels verloren. Ondanks veel speurwerk heeft niemand de Suzuki-sleutels gevonden. De eerlijke vinder, die wordt verzocht contact op […]
  • Huissleutel verloren weg Goor-Delden28 april 2019 Huissleutel verloren weg Goor-Delden Tijdens een fietstocht van Goor richting Delden is een huissleutel zoekgeraakt. Aan de huissleutel zit een fotoblokje een een winkelmuntje. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met […]