GFC thuis onderuit tegen Emos

GFC moet in de komende twee wedstrijden vol aan de bak om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld met 0-3 van Emos en op de overwinning van de Enschedeërs was niets af te dingen. Het stond na acht minuten al 0-2. Na zeven minuten werd een toegekende penalty benut terwijl een minuut later de tweede in het net lag. Daarna kwam GFC wel beter in de wedstrijd. De rood zwarten creëerden een paar goede kansen maar kwamen niet tot scoren.

In de tweede helft gebeurde niet heel veel. Emos hoefde niet meer zo nodig en GFC bleek niet bij machte om het de Enschedeërs heel moeilijk te maken. Halverwege de tweede helft viel de 0-3 en was de wedstrijd definitief gespeeld. Door de nederlaag is het erop of eronder in de resterende twee duels van deze competitie. Volgende week kan er een slag geslagen worden in de uitwedstrijd tegen de reeds gedegradeerde hekkensluiter Rietmolen. De laatste wedstrijd speelt GFC op het eigen sportpark Heeckeren tegen een rechtstreekse concurrent in de strijd tegen degradatie: FC Het Centrum.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]
  • Twenthe moet hopen op misstap Zwolle26 mei 2018 Twenthe moet hopen op misstap Zwolle Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]
  • GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen7 mei 2017 GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen Een dik verdiende overwinning voor GFC vanmiddag tegen het reeds gedegradeerde Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het 0-4 voor de rood zwarten die nog wel alle zeilen bij moeten […]