Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag

Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het festivalletje ook organiseert. Er spelen twee bands waaronder ‘Heights Meditation’. Deze achtmans-formatie won twee jaar geleden nog de Benelux Reggae Contest en speelde in dat jaar ook op de Zwarte Cross. Daarnaast is ook Blended Culture gecontracteerd. Ook deze band heeft zijn sporen verdiend in de vaderlandse Reggae-scene. Tussendoor komende de zomerse Reggaeklanken van de DJ’s van Irie Vibes. Naast de buitenbarren komt er op Tweede Pinksterdag ook een Javaanse Foodstand op het plein voor de inwendige mens.

Heights Meditation op de Zwarte Cross in 2015

Gerelateerde berichten

  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Voetbal en Reggaefestival7 juni 2019 Voetbal en Reggaefestival Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de 'uitstorting van de Heilige Geest' op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen […]
  • Sport, fruhshoppen en Reggae…2 juni 2017 Sport, fruhshoppen en Reggae… De activiteitenkalender van dit lange Pinksterweekeinde biedt vooral wat voor de sportliefhebbers en de Gorenaren die van muziek houden. Vanavond- en vannacht is er allereerst het […]
  • Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein14 mei 2018 Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein Na de succesvolle vuurdoop van vorig jaar staat er vandaag over een week wederom een Reggae-Festival op de rol in Goor. Opnieuw zal het Sterplein op Tweede Pinksterdag omgedoopt zijn tot […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]