Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag

Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het festivalletje ook organiseert. Er spelen twee bands waaronder ‘Heights Meditation’. Deze achtmans-formatie won twee jaar geleden nog de Benelux Reggae Contest en speelde in dat jaar ook op de Zwarte Cross. Daarnaast is ook Blended Culture gecontracteerd. Ook deze band heeft zijn sporen verdiend in de vaderlandse Reggae-scene. Tussendoor komende de zomerse Reggaeklanken van de DJ’s van Irie Vibes. Naast de buitenbarren komt er op Tweede Pinksterdag ook een Javaanse Foodstand op het plein voor de inwendige mens.

Heights Meditation op de Zwarte Cross in 2015

Gerelateerde berichten

  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Voetbal en Reggaefestival7 juni 2019 Voetbal en Reggaefestival Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de 'uitstorting van de Heilige Geest' op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]