Moormann terug bij GFC na lange revalidatie

Hij was tot en met vorig seizoen één van de sterkhouders bij GFC maar kreeg in juli van het vorig jaar rugproblemen die hem bijna een jaar aan de kant hielden. Thijs Moormann werd in oktober geopereeerd aan een hernia en is daarvan net op tijd hersteld om GFC in de laatste duels van dit seizoen vlot te trekken. “Ik had niet verwacht dat ik nog nou spelen maar gelukkig kan ik de laatste wedstrijden nog meepakken.” GFC speelt nog twee finales. Te beginnen komende zondag tegen het al gedegradeerde Rietmolen. Een week later is ’t Centrum in eigen huis de tegenstander in de strijd tegen degradatie en het voorkomen van nacompetitie dat ook nog binnen de mogelijkheden ligt. Bij GFC ontbreekt Arne Alink wel. Hij liep zondag in de wedstrijd tegen Emos een scheurtje in de enkelband op.

Ook voor vv Twenthe weer een cruciaal duel maar dan in de strijd voor nacompetitie om promotie. De Goorse Tricolores azen nog op de vierde plek en zijn ook in de strijd om de derde periodetitel nog niet helemaal weg. Komende zondag staat het uitduel tegen Warnsveldse Boys op het programma. Die ploeg is, na het puntenverlies van Twenthe vorige week, nu vierde en heeft twee punten meer dan Twenthe. Winnen is dus de opdracht voor de ploeg van trainer Michiel Mensink die alleen dan nog een kans maakt op het toetje na de reguliere competitie. Bij Twenthe is iedereen fit.

Hector speelt komende zondag in de vierde klasse B thuis tegen koploper Barbaros en speelt helemaal meer nergens meer om. De tegenstander uit Hengelo wel want Barbaros kan kampioen worden. De technisch vaardige club met Turkse roots is bij een zege zeker van de titel. Bij Hector ontbreken de nodige spelers vanwege schorsingen en blessures.