Moormann terug bij GFC na lange revalidatie

Hij was tot en met vorig seizoen één van de sterkhouders bij GFC maar kreeg in juli van het vorig jaar rugproblemen die hem bijna een jaar aan de kant hielden. Thijs Moormann werd in oktober geopereeerd aan een hernia en is daarvan net op tijd hersteld om GFC in de laatste duels van dit seizoen vlot te trekken. “Ik had niet verwacht dat ik nog nou spelen maar gelukkig kan ik de laatste wedstrijden nog meepakken.” GFC speelt nog twee finales. Te beginnen komende zondag tegen het al gedegradeerde Rietmolen. Een week later is ’t Centrum in eigen huis de tegenstander in de strijd tegen degradatie en het voorkomen van nacompetitie dat ook nog binnen de mogelijkheden ligt. Bij GFC ontbreekt Arne Alink wel. Hij liep zondag in de wedstrijd tegen Emos een scheurtje in de enkelband op.

Ook voor vv Twenthe weer een cruciaal duel maar dan in de strijd voor nacompetitie om promotie. De Goorse Tricolores azen nog op de vierde plek en zijn ook in de strijd om de derde periodetitel nog niet helemaal weg. Komende zondag staat het uitduel tegen Warnsveldse Boys op het programma. Die ploeg is, na het puntenverlies van Twenthe vorige week, nu vierde en heeft twee punten meer dan Twenthe. Winnen is dus de opdracht voor de ploeg van trainer Michiel Mensink die alleen dan nog een kans maakt op het toetje na de reguliere competitie. Bij Twenthe is iedereen fit.

Hector speelt komende zondag in de vierde klasse B thuis tegen koploper Barbaros en speelt helemaal meer nergens meer om. De tegenstander uit Hengelo wel want Barbaros kan kampioen worden. De technisch vaardige club met Turkse roots is bij een zege zeker van de titel. Bij Hector ontbreken de nodige spelers vanwege schorsingen en blessures.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]
  • Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper25 maart 2017 Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper Weer een sleutelduel voor vv Twenthe, morgen in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij TKA en kan in Apeldoorn goede zaken doen om aan te haken bij de […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B8 april 2017 Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B Twenthe liet de winst, ondanks een 2-0 voorsprong, vorige week alsnog uit handen glippen tegen Columbia (2-4) maar is desondanks nog niet weg voor een plek in de nacompetitie om promotie […]