Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp

Café De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het jaar 2000 in handen en bestierde er zelf jarenlang succesvol het Goorse café en de achterliggende feestzaal. Eric, Karin, May en Léon Weerkamp zitten sinds 1 september 2013 op De Ster en hebben altijd de intentie gehad om het pand in eigendom te krijgen. Dat is destijds ook vastgelegd in de huurovereenkomst. Jan en Willemien Roelofsen zijn content met de verkoop aangezien hun kinderen de toekomst ook niet in de horeca hebben gevonden.

Het team van café De Ster

Gerelateerde berichten

  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het […]
  • Koffie van De Ster in AD dramatisch beoordeeld18 oktober 2014 Koffie van De Ster in AD dramatisch beoordeeld De koffie van Eetcafé De Ster is enorm slecht uit de AD-koffietest gekomen. Die is vandaag gepubliceerd. De koffie bij De Ster krijgt een 3,5 en wordt in een begeleidend commentaar […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]
  • Betaald voetbal in Goor ?18 november 2016 Betaald voetbal in Goor ? Er zijn plannen voor een nieuwe voetbalclub in Goor die zich op termijn moet kunnen meten met de top van Europa. Er zijn documenten uitgelekt waaruit blijkt dat een aantal grote […]
  • Weerkamp rapporteur bij Goorse derby5 februari 2015 Weerkamp rapporteur bij Goorse derby Eric Weerkamp is komende zondag de rapporteur voor Goorsnieuws.nl tijdens de derby tussen vv Twenthe en sv Hector. De huidige uitbater van eetcafé De Ster begon zijn voetbalcarrière bij […]