Verwarde Syriër zorgt voor onrust

Een verwarde jongeman heeft gisteren voor onrust gezorgd in de Markeloseweg in de Kerkstraat. Hij werd door bewoners opgemerkt toen hij met een stok in de hand containers om schopte. Nadat daar melding van werd gemaakt op de Buurtpreventie-app, gingen buurtbewoners polshoogte nemen en werd de politie gealarmeerd. De man werd aangetroffen bij de ABN Bank waar hij verkleumd op de grond zat. Het bleek te gaan om een Syriër met psychische problemen die afkomstig was van een zorginstelling in Enschede. De politie heeft hem meegenomen naar het bureau en ervoor gezorgd dat hij weer op de juiste plek terecht kwam.

Gerelateerde berichten

  • Politie wil WhatsApp-groepen handhaven13 april 2018 Politie wil WhatsApp-groepen handhaven De politie Hof van Twente wil gebruik blijven maken van de WhatsApp-groepen die in de diverse Goorse buurten en wijken zijn opgezet om misstanden te melden. Het buurtpreventie-netwerk […]
  • Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps2 november 2017 Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps In Goor en omgeving is er in de afgelopen weken weer meer dan gemiddeld ingebroken. Zo werden vorige week nog diverse ruiten van bedrijfsauto's ingeslagen en spullen buitgemaakt op het […]
  • Lijst met coördinatoren buurtpreventie compleet2 februari 2017 Lijst met coördinatoren buurtpreventie compleet Goor is 'gedekt' voor wat betreft het aantal coördinatoren die zich hebben aangemeld om een sturende rol te vervullen in alle wijken. Initiatiefnemer André Bouma vond via Facebook binnen […]
  • Weinig goede voornemens en buurtpreventie-apps…3 februari 2017 Weinig goede voornemens en buurtpreventie-apps… Afvallen, stoppen met roken of toch meer sporten. Het zijn schoolvoorbeelden van de goede voornemens aan het begin van elk nieuw jaar. Al lijken ze voor 2017 aan de Gorenaar niet besteed. […]
  • Dinsdag oefening buurtpreventie: Boef in de wijk11 maart 2017 Dinsdag oefening buurtpreventie: Boef in de wijk Er wordt dinsdagavond door de politie Hof van Twente een oefening georganiseerd voor alle mensen die zich hebben aangemeld voor de buurtpreventie-app Goor Waakt. Er wordt dan op De Whee […]