Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud

Het is feest op de Hogenkamp. Daar viert namelijk Harold Spenkelink zijn 50e verjaardag. De voetbal- en wielerliefhebber werd uiteraard gefeteerd de nodige Abrahams en ‘vleiende’ teksten. Zijn motto is volgens zijn vrienden: “Waarom iets met twee woorden zeggen als het ook met twintig kan. Harold Spenkelink is deze week 50 geworden. Kameraden, vrienden trakteerden hem daarom naast de gebruikelijke Abraham ook op meterslange rol stof. Onder het motto: hij is dan wel sportief, maar ook een old wief…

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Marian Spenkelink ziet Sarah13 juli 2019 Marian Spenkelink ziet Sarah Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig 'Deepse' wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer […]
  • Herbert Roescher 50 jaar18 mei 2020 Herbert Roescher 50 jaar Feest voor Herbert Roescher. De Gorenaar is 50 jaar geworden. "In deze rare tijden konden we dat toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus is er gedeeld over drie dagen door buurt, […]
  • Gerben Klein Nagelvoort ziet Abraham19 mei 2020 Gerben Klein Nagelvoort ziet Abraham Gerben Klein Nagelvoort ziet ook Abraham. De Gorenaar mag vandaag vijftig kaarsjes uitblazen. In deze bijzondere tijd ook voor hem een bijzondere mijlpaal. Van harte!
  • Marathonwandelaar halve eeuw onderweg5 september 2015 Marathonwandelaar halve eeuw onderweg Hij legt wandelend immense afstanden af maar moet vandaag toch echt in de buurt blijven om een feestje te vieren. Peter Butcher ziet Abraham en dat moet gevierd worden. In zijn werkzame […]