Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor

De Goorse wagenbouwers en optochtgroepen hebben nog 50 dagen om het werk te verzetten dat nodig is om op zondag 25 juni met prachtige creaties op straat te komen tijdens de allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest. In aanloop naar één van de jaarlijkse hoogtepunten van het ‘Feest der Feesten’ gaat commissielid Oene Loonstra met een camera langs de wagenbouwers en groepen om te kijken wat er gebouwd wordt en wat er te verwachten is op straat op de laatste zondag van juni. Op de Facebooksite van de stichting School en Volksfeest is inmiddels een video geplaatst met de winnaar van de afgelopen vier jaar: Ik en de Rest met voorman Silvo Busschers aan het woord. Dit weekeinde komt ook Ze Noabers in beeld op de Facebookpagina van het Schoolfeest.