Melissa in tranen na eerste ronde uit Mis(s)-verkiezing

Ze straalde op de Catwalk in een mooie zwarte jurk maar het bleek niet voldoende voor de Goorse Melissa de Lat, die vanavond na de eerste ronde de zogenoemde Mis(s)-verkiezing moest verlaten. Ze deed dat in tranen nadat bekend werd dat ze samen met een medekandidate niet bij de laatste zes finalisten hoorde. “Dit is wel even een emotioneel momentje” zei ze, voordat de tranen kwamen tijdens de live-uitzending op SBS6. “Het was een schitterende ervaring waar ik ook hele goede vriendinnen aan over heb gehouden.” Tijdens de verkiezing voor meiden met een lichamelijke beperking werd eerst een in Goor opgenomen filmpje getoond waarna De Lat de catwalk op kwam. Melissa de Lat heeft door een zuurstoftekort tijdens de geboorte hersenbeschadiging opgelopen, waardoor ze een beperkte motoriek heeft. Deze week liet ze in het praatprogramma Pauw weten dat ze zich na de Mis(s)-verkiezing wil storten op een zangcarrière.