Auto in de sloot bij begraafplaats

Een auto is vanmiddag uit de bocht gevlogen bij het kerkhof net buiten Goor op de parallelweg naast de weg richtig Markelo. De wagen kwam vauit Goor en reed richting Stokkum. In de bocht raakte de wagen van de weg en kwam in de naast gelegen sloot terecht. De bestuurder is vlak na het ongeval weggegaan. Voorbijgangers alarmeerden de politie die ter plekke kwam om onderzoek te doen. De eigenaar van de auto meldde zich even later bij de plaats van het ongeval. Waarom hij aanvankelijk weg ging is niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Auto botst hard op boom op Markeloseweg1 oktober 2016 Auto botst hard op boom op Markeloseweg Een auto is vanmiddag van de weg geraakt op de Markeloseweg en hard tegen een boom geknald. Daarbij raakte één van de vier inzittenden gewond. Ze moest per ambulance naar het ziekenhuis […]
  • Verwarde Syriër zorgt voor onrust5 mei 2017 Verwarde Syriër zorgt voor onrust Een verwarde jongeman heeft gisteren voor onrust gezorgd in de Markeloseweg in de Kerkstraat. Hij werd door bewoners opgemerkt toen hij met een stok in de hand containers om schopte. Nadat […]
  • Bromfiets geschept; bestuurster naar het ziekenhuis11 december 2015 Bromfiets geschept; bestuurster naar het ziekenhuis Een bromfietser is vanavond vlak voor de bult op de Markeloseweg geschept door een auto. De bestuurster van de brommer is daarbij gewond geraakt. De tiener is met een ambulance naar het […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo27 augustus 2016 Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de […]