Auto in de sloot bij begraafplaats

Een auto is vanmiddag uit de bocht gevlogen bij het kerkhof net buiten Goor op de parallelweg naast de weg richtig Markelo. De wagen kwam vauit Goor en reed richting Stokkum. In de bocht raakte de wagen van de weg en kwam in de naast gelegen sloot terecht. De bestuurder is vlak na het ongeval weggegaan. Voorbijgangers alarmeerden de politie die ter plekke kwam om onderzoek te doen. De eigenaar van de auto meldde zich even later bij de plaats van het ongeval. Waarom hij aanvankelijk weg ging is niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Auto botst hard op boom op Markeloseweg1 oktober 2016 Auto botst hard op boom op Markeloseweg Een auto is vanmiddag van de weg geraakt op de Markeloseweg en hard tegen een boom geknald. Daarbij raakte één van de vier inzittenden gewond. Ze moest per ambulance naar het ziekenhuis […]
  • Auto in de sloot tussen Goor en Diepenheim2 februari 2020 Auto in de sloot tussen Goor en Diepenheim Op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim is vanavond een auto op zijn kop in de sloot belandt. De bestuurder was bij aankomst van de hulpdiensten spoorloos. De brandweer heeft de […]
  • Bestuurder Porsche bedreigd aan Markeloseweg13 maart 2019 Bestuurder Porsche bedreigd aan Markeloseweg Een bestuurder van een Porsche is afgelopen zaterdag bedreigd door door een man die probeerde zijn auto te stelen. Hij dreigde daarbij met geweld. De poging tot diefstal, die overigens […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Verwarde Syriër zorgt voor onrust5 mei 2017 Verwarde Syriër zorgt voor onrust Een verwarde jongeman heeft gisteren voor onrust gezorgd in de Markeloseweg in de Kerkstraat. Hij werd door bewoners opgemerkt toen hij met een stok in de hand containers om schopte. Nadat […]