Sterk Twenthe eenvoudig langs Warnsveldse Boys

Warnsveldse Boys had in eigen huis niets in te brengen tegen een oppermachtig Twenthe. Voor rust was Twenthe mild door slechts twee keer te scoren uit een veelvoud aan kansen. Doelpuntenmakers waren Jasper Groothuis (0-1) en Sven Roetgerink(0-2).  Net voor rust scoorde de gastheer uit het niets de 1-2 ruststand. Daardoor kon de thuisploeg tijdens de thee dromen van een ommekeer, maar direct na rust maakte Twenthe snel een einde aan deze illusie. Binnen een kwartier scoorde Jeffrey Asbroek de 1-3 en liet Simon Hevink de 1-4 aantekenen en scoorde mark Nijland de 1-5. Uit de spaarzame kansen wist Warnsveldse Boys nog terug te komen tot 3-5. Kort voor het eindsignaal scoorde Mark Nijland voor Twente de 3-6. Dat was ook de eindstand. Met dit resultaat houdt Twenthe nog zicht op de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Volgende week spelen de Goorse Tricolores thuis tegen koploper Lemelerveld dat in Goor kampioen hoopt te worden in de derde klasse B.