Haverslag schiet junioren Excelsior ’31 naar de titel

Yilber Haverslag was de grote man gisteren in een zinderende wedstrijd van het Rijssense Excelsior ’31 jo-19 tegen HHC in de vierde divisie met als inzet het kampioenschap en de bijbehorende promotie. Bij een stad van 4-4 waarin het Goorse voetbaltalent al één treffer voor zijn rekening nam scoorde de behendige aanvaller diep in blessuretijd de 5e en beslissende treffer. Yilber Haverslag is afkomstig van sv Hector waar hij ook nog trainingen verzorgd. Een samenvatting van de spectaculaire wedstrijd gisteren in Rijssen is te zien op de website van Excelsior ’31 en via deze LINK te bekijken.

Yilber Haverslag (midden) viert het kampioenschap

Gerelateerde berichten

  • Ook Haverslag naar eerste selectie Excelsior ’3120 maart 2018 Ook Haverslag naar eerste selectie Excelsior ’31 Er zijn volgend seizoen twee Goorse voetbalparels actief op hoofdklasse-niveau. Nadat eerder bekend werd dat Jasper Groothuis de overstap maakt van vv Twenthe naar Excelsior '31, zal ook […]
  • Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’317 januari 2022 Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’31 Jasper Groothuis vertrekt na dit voetbalseizoen bij Excelsior’31. De 25-jarige aanvaller wil na vier seizoenen bij de derde divisionist in Rijssen op zoek naar een nieuwe uitdaging. […]
  • Haverslag vertrekt bij Excelsior’3120 februari 2020 Haverslag vertrekt bij Excelsior’31 De Goorse voetballer Yilber Haverslag vertrekt na dit seizoen bij derde divisionist Excelsior’31 uit Rijssen. De 21-jarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen in de […]
  • Hilhorst en Haverslag verlengen contracten14 februari 2019 Hilhorst en Haverslag verlengen contracten Naomi Hilhorst en Yilber Haverslag blijven beiden nog een seizoen bij respectievelijk de FC Twente Vrouwen en Excelsior '31. De 17-jarige Hilhorst die afkomstig is van vv Twenthe seizoen […]
  • GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit14 november 2017 GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria '28 met 2-4. De […]