Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey

De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey-club verloren vandaag de topper tegen koploper Haackey met 1-3. GMHC, de nummer twee van de ranglijst, speelde een uitstekende eerste helft en toonde zich gelijkwaardig aan de Haaksbergse dames die wel op een 1-0 voorsprong kwamen. Kort na de openingstreffer werd het gelijk uit een strafcorner waaruit Ilse Veltkamp die de gelijkmaker binnen tikte en de ruststand op 1-1 bepaalde. Na de thee haalde de ploeg van trainster Ans Vorkink niet het niveau van de eerste helft en werd Haackey steeds beter. Toch waren er kansen voor de Goorse dames maar die bleven onbenut. Haackey scoorde wel twee keer waardoor er na afloop een eindstand van 1-3 op het scorebord stond. Met nog vijf wedstrijden te gaan kan Haackey volgende week op voor het kampioenschap in de vierde klasse.