Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey

De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey-club verloren vandaag de topper tegen koploper Haackey met 1-3. GMHC, de nummer twee van de ranglijst, speelde een uitstekende eerste helft en toonde zich gelijkwaardig aan de Haaksbergse dames die wel op een 1-0 voorsprong kwamen. Kort na de openingstreffer werd het gelijk uit een strafcorner waaruit Ilse Veltkamp die de gelijkmaker binnen tikte en de ruststand op 1-1 bepaalde. Na de thee haalde de ploeg van trainster Ans Vorkink niet het niveau van de eerste helft en werd Haackey steeds beter. Toch waren er kansen voor de Goorse dames maar die bleven onbenut. Haackey scoorde wel twee keer waardoor er na afloop een eindstand van 1-3 op het scorebord stond. Met nog vijf wedstrijden te gaan kan Haackey volgende week op voor het kampioenschap in de vierde klasse.

Gerelateerde berichten

  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hockeydames rollen Holten op3 april 2017 Hockeydames rollen Holten op De hockeydames van GMHC hadden zondag geen moeite met Holten. Het werd maar liefst 6-0. De jonge Jet Mensinga scoorde in de eerste helft drie keer en bracht de ruststand op 3-0. GMHC bleef […]
  • Zevenklapper voor GMHC-dames28 november 2016 Zevenklapper voor GMHC-dames De hockeydames van de Goorse Mixed Hockeyclub hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een klinkende 7-0 overwinning. Tegen het Deventerse Oude IJsselstreek was het bij rust al 4-0. […]
  • Dames GMHC zoeken nieuwe coach online20 augustus 2017 Dames GMHC zoeken nieuwe coach online Het eerste damesteam van de Goorse Hockeyclub GMHC is met spoed op zoek naar een nieuwe coach. Via Facebook doen de dames een oproep met een tekst waarui ook de nodige ambitie spreekt. […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]