Bennie Wassink centraal in Portret

In het radioprogramma Portret is deze week Bennie Wassink te gast. Deze geboren en getogen Gorenaar heeft na een uitvoerige studieperiode in Amsterdam getrouwd met een Amerikaanse en vader van een dochter. De laatste dertien jaar  werkt hij als Operations Manager bij Uinversal Electronics. Verder is hij ook fervent wagenbouwer en liefhebber van muziek en duiken. De presentatie is zondag vanaf 11.00 uur in handen van Olf Broenink.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Cees van Gurp te gast in Portret11 februari 2020 Cees van Gurp te gast in Portret Geboren in Amsterdam koos Cees van Gurp (66)  21 jaar geleden voor Twente. Samen met zijn vrouw Jeannemarie streek hij neer in Goor. Een reorganisatie in 2014 in het verzekeringsleven […]
  • Vader en zoon Oosterbeek in radioportret5 april 2019 Vader en zoon Oosterbeek in radioportret Gerrit Oosterbeek en zijn zoon Daan zijn komende zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De huidige ondernemers van het jaar in Goor zijn succesvol in de […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]
  • Cobi Huistede in Portret7 december 2018 Cobi Huistede in Portret Cobi Huistede is komende zondag te horen in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De Goorse deed enorm veel vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere De Zonnebloem, het Rode Kruis […]