Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp

Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te kort voor de Overijselse titel en moest genoegen nemen met zilver in haar klasse. Een dag later waren de senioren actief in Ede. Bjorn Notkamp pakte tijdens de springwedstrijden maar liefst drie keer goud en één keer zilver. Ook succes daar voor Lizeth Scholten die twee keer won. Romee Wittrock behaalde twee zilveren medailles in Ede.

Bjorn Notkamp won drie keer goud in Ede

Gerelateerde berichten

  • Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer22 mei 2019 Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer 'Wie bloast de Tente in en oet' moet de Schoolfeestkraker van 2019 worden. Het nummer zal worden gespeeld door het grote orkest van Apollo terwijl er ook een instrumentale versie voor de […]
  • Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo30 april 2018 Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo Romee Scholten van de Goorse Gymnastiekvereniging Excelsior heeft afgelopen zaterdag goud behaald tijdens de individuele springwedstrijden in Groenlo. In sporthal De Elshof was ze de beste […]
  • Goorse turnsters Overijssels kampioen24 oktober 2016 Goorse turnsters Overijssels kampioen Groot sportsucces met een Goors randje. Turnsters Mabel Haafkes, Britt Willemsen en Irene van de Riet hebben namelijk een Overijsselse titel behaald. Zij legden namens GV Excelsior en de […]
  • Twee keer goud voor Romee Wittrock in Rijssen23 mei 2016 Twee keer goud voor Romee Wittrock in Rijssen Romee Wittrock behaalde afgelopen weekeinde twee keer een gouden medaille tijdens de individuele springwedstrijden in Rijssen. Het Goorse talent van gymvereniging Excelsior was de beste op […]
  • Overijssels zilver voor Marith van der Houwen26 oktober 2015 Overijssels zilver voor Marith van der Houwen De Goorse turnster Marith van der Houwen is in het afgelopen weekeinde tweede geworden op de Overijsselse Kampioenschappen toestelspringen in Nieuwleusen in de categorie 10 tot en met 16 […]