Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe

17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu bijna een jaar later is bekend dat de kringloopwinkel een doorstart maakt onder de naam Kiekeboe. En dat op een plek waar de kringloopwinkel in vroeger tijden ook al was gevestigd: in een deel van een pand helemaal achterop het terrein van de oude stoomblekerij (foto). Veel van de oud-vrijwilligers hebben hun medewerking inmiddels toegezegd. De eerste goederen zullen binnenkort worden afgeleverd. De exacte openingsdatum is nog ongewis.

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Kiekeboe viert één-jarig bestaan24 juli 2018 Kiekeboe viert één-jarig bestaan Kringloopwinkel Kiekeboe viert op 4 augustus het éénjarig bestaan. De kringloopwinkel op het voormalige TSB-terrein ontstond nadat Wawollie op 17 juli van 2016 in de as legde. Vorig jaar […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]
  • Grote brand bij Wawollie (met video)17 juli 2016 Grote brand bij Wawollie (met video) Bij kringloopwinkel Wawollie woedt een zeer grote brand. Daardoor is het pand aan de Haaksbergerweg in korte tijd volledig afgebrand. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]