Salut viert eerste verjaardag

Salut is jarig. De organisatie bestaat deze week exact een jaar. Vanuit een organisatie voor alleen ouderen, is ze gegroeid naar een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners, van jong tot oud in de Hof van Twente. Taken als mantelzorgondersteuning, ondersteuning vrijwilligers en -organisaties, jeugd en jongerenwerk, opbouwwerk, maatschappelijk werk zijn toegevoegd. Meer weten? Bel 0547-260053, mail info@nullsalut-welzijn.nl of kijk op de website www.salut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gewijzigde openingstijden Salut21 december 2020 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 21 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25 december en 1 januari is de welzijnsinstelling aan de Rozenstraat gesloten. Van 21 tot en […]
  • Nieuwe Welzijnswijzer van Salut11 juni 2020 Nieuwe Welzijnswijzer van Salut Welzijnsorganisatie Salut heeft een tweede editie van de Welzijnswijzer gemaakt. Daarin staat bijvoorbeeld in van welke regelingen eenieder in de Hof gebruik kan maken en waar vragen […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Salut helpt bij het ordenen van geldzaken6 april 2018 Salut helpt bij het ordenen van geldzaken Zicht hebben op geldzaken zorgt voor rust en helpt schulden voorkomen. Om die reden biedt Salut via ‘de Omslag’ hulp bij het organiseren van administratie. De Omslag werkt met […]
  • Salut beperkt geopend tijdens Kerst19 december 2019 Salut beperkt geopend tijdens Kerst In de periode van 23 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25, 26 en 27 december en 1 januari is Salut gesloten.  Op 24, 30 en 31 december is Salut […]