Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie

De Goorse korfbalvereniging Phenix’72 viert dit jaar het 45-jarig jubileum. Onder de noemer ‘Feest der herkenning’ wordt daarom een reünie georganiseerd voor oud-leden, ouders die in het verleden hun korfballende kroost aanmoedigden of andere sympathisanten die in een ver of nabij verleden in meer of mindere mate betrokken waren bij de club. Phenix werd opgericht in 1972 en speelde tot voor een aantal jaren geleden op De Horst aan de Deldensestraat. Sinds 2014 is Phenix bewoners van sportpark ’t Doesgoor. De reünie wordt gehouden tijdens een gezellige en sportieve middag op zaterdag 20 mei vanaf 14.00 uur ’s middags. Meer informatie en aanmeldingen kunnen via de Facebookpagina van de Goorse korfbalvereniging.

De leden van Phenix werden in augustus van 2014 onthaald als nieuwe bewoners op ’t Doesgoor

Gerelateerde berichten

  • Phenix-kantine tegen de vlakte4 oktober 2015 Phenix-kantine tegen de vlakte De oorspronkelijke functie is weg en dus mag de slopershamer zijn werk doen. De knusse kantine van korfbalvereniging Phenix '72 op sportpark De Horst is verleden tijd. De club is inmiddels […]
  • Phenix A1 overtuigend kampioen24 oktober 2016 Phenix A1 overtuigend kampioen Het hoogste jeugdteam van korfbalvereniging Phenix '72 is overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. Dat is het hoogste haalbare niveau voor dit team omdat de A1 alleen maar uit […]
  • Phenix klopt koploper29 september 2014 Phenix klopt koploper Een mooie zege voor het vlaggeschip van korfbalvereniging Phenix '72. Koploper Olympia '22 uit Borculo werd, op het kunstgras van 't Doesgoor, met 5-4 verslagen. Na een eerste helft waarin […]
  • Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor8 april 2016 Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor is morgenmiddag het schoolkorfbaltoernooi dat wordt georganiseerd door Phenix '72. Vanaf 14.00 wordt er gestreden door de verschillende Goorse schoolteams. De […]
  • Phenix verliest laatste veldwedstrijd13 oktober 2014 Phenix verliest laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix '72 hebben gisteren de laatste veldwedstrijd van het seizoen verloren. Op het kunstgras van 't Doesgoor werd het uiteindelijk 9-14 voor de gasten […]