Een weekeinde in het teken van de trekkenwand…

De Goorse Reggehof staat dit hele weekeinde al in het teken van de grote Trekkenwand-actie waarbij geld wordt ingezameld voor de nieuwe hijsinstallatie van het Goorse theater. Vanavond en morgenavond zijn de zogenoemde Trekavonden waarbij diverse artiesten optreden zoals Helligen Hendrik, het Gelderse cabaretduo Joost en Martijn en Jan Riesewijk. Na afloop is er muziek van Hengeveldenaar Lennart Kiezenbrink terwijl morgen Reflection is te zien in de foyer. Zondagavond is de ‘Grote Trekshow’. Dan treden onder meer André Manuel en Nathalie Baartman op. Meer informatie via de site van De Reggehof hierover.

In het weekeinde is er ook van alles te doen in de café’s met de bekende DJ Darkraver vanavond bij café Johny’s en morgenavond een Amsterdamse avond bij De Ster met Bolle Jan-zanger Ruud Bos. Én, niet te vergeten, is het vanavond weer druk in het stadshart als daar de deelnemers aan de Avond4Daagse feestelijk worden onthaald. Voor meer activiteiten check onze kalender.

DJ Darkraver

Gerelateerde berichten

  • Regionale topcabaretiers samen in De Reggehof22 april 2017 Regionale topcabaretiers samen in De Reggehof Het belooft een bijzonder weekend te worden in de Reggehof op 12, 13 en 14 mei. Dan is de top van het regionale cabaretgilde samen voor drie gevarieerde shows waarvan de opbrengst in zijn […]
  • Trekkenwandactie levert meer dan 20 mille op.15 mei 2017 Trekkenwandactie levert meer dan 20 mille op. Het definitieve eindbedrag is nog niet bekend maar er is in ieder geval meer dan 20.000 euro opgehaald in de afgelopen periode voor een nieuwe trekkenwand in het Goorse theater De […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost18 maart 2020 Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost In de Goorse Reggehof is tóch een voorstelling dit weekeinde. Zaterdag is daar de Quarantaine Theater Show die zonder publiek wordt opgevoerd en op TV Oost is te zien. In de show tal van […]