Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s

De collega’s van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega’s wordt Judith van harte gefeliciteerd en zij wensen haar samen met Erik en de kinderen een hele fijne dag toe.

Gerelateerde berichten

  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Gezina Wiersma gehaakt door Sarah17 augustus 2017 Gezina Wiersma gehaakt door Sarah Geen ontkomen aan Sarah voor Gezina Wiersma, ze wordt vandaag 50 jaar.┬áDe fanatieke "haakster" besteedt haar vrije tijd graag aan het maken van sjaals, poncho' en babydekens en is […]
  • Alice te Wierik ziet Sarah10 januari 2016 Alice te Wierik ziet Sarah Alice te Wierik viert vandaag haar 50ste verjaardag. De jarige geniet in het Goorse vooral bekendheid als voormalig onderneemster van Limburgia. Gisteren is haar woning versierd met een […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]
  • Zilveren huwelijk Erik en Judith Haverkate16 augustus 2015 Zilveren huwelijk Erik en Judith Haverkate Erik en Judith Haverkate hebben gisteren hun 25-jarig huwelijk gevierd. De buren van de Korhoenstraat willen het paar via deze weg nogmaals in het zonnetje zetten en nog veel gelukkige […]