Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s

De collega’s van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega’s wordt Judith van harte gefeliciteerd en zij wensen haar samen met Erik en de kinderen een hele fijne dag toe.

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Monique Hemmink6 april 2018 Sarah voor Monique Hemmink Monique Hemmink viert vandaag haar 50ste verjaardag. De tuin voor Villa Vrijland is rijkelijk versierd voor de jarige. Namens haar collega`s wordt Monique van harte gefeliciteerd met deze […]
  • Sarah voor Judith Elbert18 december 2017 Sarah voor Judith Elbert Ook Judith Elbert is vandaag toegetreden tot het eregalerij van half bejaarde vrouwen en dit hebben de buren en familie niet zomaar voorbij laten gaan. Bij deze wordt Judith vast een fijne […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Gezina Wiersma gehaakt door Sarah17 augustus 2017 Gezina Wiersma gehaakt door Sarah Geen ontkomen aan Sarah voor Gezina Wiersma, ze wordt vandaag 50 jaar.┬áDe fanatieke "haakster" besteedt haar vrije tijd graag aan het maken van sjaals, poncho' en babydekens en is […]
  • Halve Sarah voor Sandra Endeman27 december 2017 Halve Sarah voor Sandra Endeman Sandra viert vandaag haar 25ste verjaardag. Inmiddels is ze verkast van Goor naar het Gelderse Scherpenzeel, maar de familie laat ook daar van zich horen. Uiteraard ontbreekt een spandoek […]