Hector sluit af met nederlaag tegen Aramea

Hector heeft competitie afgesloten met een nederlaag. In Enschede werd met 3-1 verloren van FC Aramea. De groen witten kwamen in de eerste helft, waarin Aramea de bovenliggende partij was, wel op voorsprong. Maikel Rijnenberg tekende voor de Goorse treffer en de 0-1 ruststand. Waar Hector met name goed verdedigde voor rust ging dat in het tweede bedrijf een stuk minder goed. Aramea kreeg legio kansen en vond in doelman Daniƫl Kolbe vaakl een sta in de weg. Toch moest ook hij capituleren. Halverwege de tweede helft werd het gelijk en ging de thuisploeg door. Dat resulteerde uiteindelijk in nog twee goals waarmee Hector dus uiteindelijk toch onderuit ging. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is als negende ge-eindigd in de vierde klasse B met 31 punten uit 26 wedstrijden.