GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit

GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geƫindigd in de vierde klasse B. In de nacompetitie is Zenderen Vooruit, de nummer 2 van de 5e klasse A, de tegenstander over twee wedstrijden. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt komende zondag eerst thuis. Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) is de return in Zenderen. De winnaar over twee wedstrijden speelt volgend jaar in de vierde klasse. Doordat GFC won van FC het Centrum heeft het wel afgedwongen dat bij een eventuele nederlaag er nog twee kansen zijn om zich alsnog te handhaven. Tegen FC Het Centrum, dat ook veroordeeld is tot de nacompetitie, was GFC heer en meester. Na een half uur kopte Thijs Moormann de 1-0 binnen. Dat was ook de ruststand. Na de thee werd het 2-0 door Simon Ruumpol. De 3-0 en 4-0 kwamen op naam van respectievelijk Daan Zwierink en Olaf Siegers.

GFC kon vier keer juichen tegen FC Het Centrum

Gerelateerde berichten

  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC alleen aan kop na winst tegen Enter15 oktober 2017 GFC alleen aan kop na winst tegen Enter GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv […]
  • GFC ook volgend jaar vierdeklasser25 mei 2017 GFC ook volgend jaar vierdeklasser GFC is er zonder al teveel moeite in geslaagd om het tweeluik met Zenderen Vooruit in de nacompetitie, winnend af te sluiten en lijfsbehoud veilig te stellen. Na de 4-1 zege in eigen huis […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]