Afscheid van een generatie…

Ze maakten hun debuut nog in de vorige eeuw. Maar na ruim zeventien jaar en honderden wedstrijden in de eerste selectie hangen ze nu de prestatieve schoenen aan de wilgen. Roy Vrielink en Michiel Wijnbergen. De twee routiniers en sterkhouders van Twenthe kregen gisteren een groots afscheid op Sportpark Piepwillem. Beiden gaan lager voetballen bij de Tricolores en kunnen zich dan langzaam aan klaarstomen voor de veteranen over een aantal jaren. En daar lonkt ook succes. De krasse knarren van het heden kroonden zich dit weekend namelijk tot kampioen. 

Een beeld dat ze vanaf nu moeten gaan missen bij Twenthe. De klassieke versnellingen van Roy Vrielink.

Naast Wijnbergen en Vrielink nam ook Dennis ter Haar na veelvuldig blessureleed afscheid bij Twenthe. Hij stopt.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe verslaat koploper DOS’1916 oktober 2011 Twenthe verslaat koploper DOS’19 Twenthe Goor heeft voor een verrassing gezorgd in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis, die allerminst goed begonnen was aan het seizoen, won vanmiddag van koploper […]
  • GFC koploper af na puntenverlies in Diepenheim29 oktober 2017 GFC koploper af na puntenverlies in Diepenheim GFC heeft de eerste punten gemorst in het nieuwe seizoen. Na vier gewonnen duels werd vanmiddag teleurstellend met 1-1 gelijk gespeeld tegen promovendus vv Diepenheim. GFC begon wel goed […]
  • Nijland grote man bij Twenthe in bizar doelpuntenfestijn6 maart 2016 Nijland grote man bij Twenthe in bizar doelpuntenfestijn Mark Nijland bewees weer eens zijn waarde voor vv Twenthe. De sterkhouder was met 4 treffers de grote man bij de Goorse Tricolores in het thuisduel tegen LSV. Die wedstrijd kende een bizar […]
  • Gehavend Hector pakt punt bij koploper9 oktober 2011 Gehavend Hector pakt punt bij koploper Hector heeft vanmiddag voor een verrassing gezorgd in de derde klasse A. De manschappen van trainer Wim Woeltjes bezorgden koploper DOS'19 het eerste puntenverlies. In Denekamp pakte […]