Hockeyheren- en dames boeken winst

De hockeyers van GMHC hebben gisteren een 5-2 overwinning geboekt op HC Twente 2. Na een 2-2 ruststand zette de Goorse ploeg na rust op orde op zaken. Roegier Roerade was met drie treffers het meest trefzeker voor de rood witten. Het 1e damesteam won eveneens. Na een 2-0 achterstand werd uiteindelijk met 2-4 gewonnen van Avanti. Verel Bolink scoorde de 2-1 en 2-2. Mareille Koster en Isabel Hevink zorgden voor de 2-3 en 2-4.

Gerelateerde berichten

  • Hockey-dames- en heren GMHC weten niet te winnen18 september 2016 Hockey-dames- en heren GMHC weten niet te winnen De hockeydames van GMHC hebben vandaag de competitiewedstrijd tegen Haackey met 4-5 verloren. Op eigen veld was de opponent uit Haaksbergen beter in de eerste helft. Bij rust was het 1-2. […]
  • Zevenklapper voor GMHC-dames28 november 2016 Zevenklapper voor GMHC-dames De hockeydames van de Goorse Mixed Hockeyclub hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een klinkende 7-0 overwinning. Tegen het Deventerse Oude IJsselstreek was het bij rust al 4-0. […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit3 oktober 2016 Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit De hockeydames van GMHC hadden zondag geen kind aan Oude IJsseltreek uit Ulft. De Goorse ploeg van coach Ans Vorkink, won ruim met 8-0 en dat nadat het bij rust al 6-0 was en beslist. […]
  • Belangrijke zege Goorse hockeydames20 november 2016 Belangrijke zege Goorse hockeydames De hockeydames van het Goorse GMHC hebben uitstekende zaken gedaan in de subtop van de vierde klasse. De thuiswedstrijd tegen Avanti Winterswijk werd met 6-2 gewonnen. Na een vroeg 0-1 […]