Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg

Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli weer de kans om zich te presenteren op het Goorse Schoolfeestplein. Vorig jaar trok het evenement veel bezoekers van alle leeftijden die mee deden aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, muziek, cultuur en een proeverij van lekkernijen uit diverse landen. Voor dit jaar is al duidelijk dat Jeugdcircus Caroly, Wijkvoorziening ’t Doesgoor en de Hofschminkers van de partij zijn. Andere organisaties die ook mee willen doen kunnen zich inschrijven via de mail of zich melden op donderdag 1 juni als er om 19.00 uur een overleg plaats vindt in De Klokkenkamp. Kleurrijk in de Hof wordt georganiseerd door Goor in Dialoog, de Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging en Salut Welzijn.

Kleurrijk in de Hof was vorig jaar een groot succes

 

Gerelateerde berichten

  • Preuverie op Goorse weekmarkt7 maart 2016 Preuverie op Goorse weekmarkt De marktkooplui die elke vrijdagochtend op de Goorse weekmarkt staan organiseren volgende week vrijdag, 18 maart, een Preuverie. In een speciale kraam worden de verse producten […]
  • Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof15 juli 2017 Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof Een dag vol nieuwe invloeden en lekker weer voor veel Goorse bezoekers van Kleurrijk in de Hof. Op de Schoolfeestweide kwamen allerhande culturen bijeen om hun kunsten en gewoonten te […]
  • Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis14 juli 2017 Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis Een speciale voorstelling ge├»nspireerd op het werk van de in Goor geboren schrijver en dichter Rutger Kopland komt naar Goor. De co-productie van de theatergroepen Gouden Haas […]
  • Dynamiek en Stadsregge krijgen veel uit Schoolfeestfonds24 april 2017 Dynamiek en Stadsregge krijgen veel uit Schoolfeestfonds Het Schoolfeestfonds gaat dit jaar bijna 35.000 euro uitkeren aan Goorse verenigingen- en instellingen. Volleybalvereniging Dynamiek en de stichting Stadsregge zijn dit jaar de spekkopers […]
  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]