Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg

Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli weer de kans om zich te presenteren op het Goorse Schoolfeestplein. Vorig jaar trok het evenement veel bezoekers van alle leeftijden die mee deden aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, muziek, cultuur en een proeverij van lekkernijen uit diverse landen. Voor dit jaar is al duidelijk dat Jeugdcircus Caroly, Wijkvoorziening ’t Doesgoor en de Hofschminkers van de partij zijn. Andere organisaties die ook mee willen doen kunnen zich inschrijven via de mail of zich melden op donderdag 1 juni als er om 19.00 uur een overleg plaats vindt in De Klokkenkamp. Kleurrijk in de Hof wordt georganiseerd door Goor in Dialoog, de Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging en Salut Welzijn.

Kleurrijk in de Hof was vorig jaar een groot succes

 

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]
  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • Geld uit Schoolfeestfonds voor Apollo en theatervoorstelling7 mei 2019 Geld uit Schoolfeestfonds voor Apollo en theatervoorstelling De jubilerende muziekvereniging Apollo krijgt een bijdrage van €2500,- uit het Schoolfeestfonds voor nieuwe uniformen. Daarmee krijgt Apollo samen met de stichting OOKEEJ het grootste […]