Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg

Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli weer de kans om zich te presenteren op het Goorse Schoolfeestplein. Vorig jaar trok het evenement veel bezoekers van alle leeftijden die mee deden aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, muziek, cultuur en een proeverij van lekkernijen uit diverse landen. Voor dit jaar is al duidelijk dat Jeugdcircus Caroly, Wijkvoorziening ’t Doesgoor en de Hofschminkers van de partij zijn. Andere organisaties die ook mee willen doen kunnen zich inschrijven via de mail of zich melden op donderdag 1 juni als er om 19.00 uur een overleg plaats vindt in De Klokkenkamp. Kleurrijk in de Hof wordt georganiseerd door Goor in Dialoog, de Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging en Salut Welzijn.

Kleurrijk in de Hof was vorig jaar een groot succes

 

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • Derde editie Beursvloer Hof van Twente in Hofkerk16 september 2017 Derde editie Beursvloer Hof van Twente in Hofkerk De Hof van Twentse Uitdaging organiseert samen met welzijnsorganisatie op vrijdag 13 oktober de derde editie van de Beursvloer Hof van Twente. Net als de vorige twee edities kunnen […]
  • Preuverie op Goorse weekmarkt7 maart 2016 Preuverie op Goorse weekmarkt De marktkooplui die elke vrijdagochtend op de Goorse weekmarkt staan organiseren volgende week vrijdag, 18 maart, een Preuverie. In een speciale kraam worden de verse producten […]
  • Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof15 juli 2017 Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof Een dag vol nieuwe invloeden en lekker weer voor veel Goorse bezoekers van Kleurrijk in de Hof. Op de Schoolfeestweide kwamen allerhande culturen bijeen om hun kunsten en gewoonten te […]