Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV

De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude opnames getoond van seniorentochten, gebeurtenissen in en om De Tent en diverse Grote- en Kinderoptochten uit het verleden. De makers willen nog niet bekend maken om welke jaartallen het gaat maar laten wel weten dat er hele oude beelden bij zullen zitten. De uitzendingen beginnen iedere zondag om 12.00 uur en worden herhaald om 17.00 uur. Daarnaast worden er iedere werkdag herhalingen vertoond om 12.00 uur en 19.00 uur.

Beeld uit de optocht van 1975 toen het 100-jarig bestaan van het School en Volksfeest werd gevierd

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat17 juni 2016 Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat De Schoolfeestkrant is uit. De zevende uitgave van de krant die sinds 2009 wordt uitgebracht door Goorsnieuws.nl bevat alle wetenswaardigheden rond het Goors School- en Volksfeest en […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht13 februari 2016 Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze […]