Jeugd ZPC De Hof 5e van Nederland

De jeugdwaterpoloërs van ZPC De Hof zijn hebben zondag de vijfde plaats gehaald op het Nederlands Kampioenschap voor D-jeugd in Zaandam. De ploeg met onder meer de Goorse waterpolotalenten Kenai Heitink, Malik van der Galiën (keeper), Anouk Siemerink en Sebas Jimenez, werd derde in de poule op zaterdag en miste daardoor net een plek in de halve finale. In de strijd om plek vijf werd gisteren met 5-4 gewonnen van PSV uit Eindhoven. Heitink was tijdens het NK scorend goed op dreef. De jonge Gorenaar scoorde in totaal 9 doelpunten.

ZPC De Hof met Kenai Heitink (staand 4e van links)

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse waterpoloërs jeugdkampioen regio Oost26 maart 2018 Goorse waterpoloërs jeugdkampioen regio Oost Het waterpoloteam met spelers en speelsters onder de 13 jaar van ZPC De Hof is gisteren kampioen geworden in de kampioenspoule van de regio Oost. In Ede werd Polar Bears met 7-0 verslagen […]
  • Champagne en medaille voor waterpolokampioenen8 april 2016 Champagne en medaille voor waterpolokampioenen Ze leven al de week in een kampioensroes. De jeugdwaterpoloërs (onder 11 jaar) van ZPC De Hof. Na een klinkende zege van 8-2 bij Het Ravijn in Nijverdal kon de champagne worden ontkurkt […]
  • Goorse waterpoloërs oostelijk kampioen23 mei 2016 Goorse waterpoloërs oostelijk kampioen Het E1-team van ZPC De Hof is afgelopen zaterdag op overtuigende wijze kampioen geworden van district Oost Nederland. De formatie met de Goorse spelers Malik vd Galiën, Thomas van Beek en […]
  • De Hof wint met ruime cijfers van ZEW30 maart 2015 De Hof wint met ruime cijfers van ZEW Heren 1 van De Hof heeft afgelopen weekend een ruime overwinning geboekt tegen ZEW uit Ermelo. De waterpoloërs waren in eigen huis met 11-2 te sterk voor de nummer drie van de ranglijst. […]
  • ZPC De Hof verliest halve finale beker18 juni 2016 ZPC De Hof verliest halve finale beker Een hard gelag voor de waterpolomannen van ZPC De Hof. De voor een groot deel Goors getinte ploeg verloor in de halve finale van de beker van Winterswijk. In de laatste periode moest de […]