Salut onderzoekt haalbaarheid uitvoeringsplan ’t Gijmink

Welzijnsinstelling Salut gaat in de komende weken onderzoeken of de uitvoering van bepaalde onderdelen uit het ‘Uitvoeringsplan `t Gijmink’ haalbaar zijn en of er genoeg draagvlak voor is. Het gaat in dit kader met name over de inrichting van het Magnoliaplein, de wenselijkheid van een wijkschouw, het meehelpen met het groenonderhoud én een goed gebruik van het hondenspeelveld. Er wordt deze week een vragenlijst rondgestuurd naar bewoners van ’t Gijmink en er is vanavond een informatie-bijeenkomst in wijkgebouw Villa ’70. Die begint om 19.30 uur. Daar kunnen ook nieuwe ideeën worden ingebracht. Voor meer informatie en vragen is ook opbouwwerker Andries Bruinsma te bereiken via de mail of telefoonnummer 06-86816692.

Het verouderde speelterrein op het Magnoliaplein

Gerelateerde berichten

  • Magnoliaplein klaar voor buitenfitness18 februari 2019 Magnoliaplein klaar voor buitenfitness Het was een wens van bewoners van 't Gijmink toen werd gesproken over de herinrichting van de buurt. Toestellen voor buiten-fitness op het Magnoliaplein. Nu is het zover en is het […]
  • Zomerspelen van start op ’t Gijmink21 juli 2016 Zomerspelen van start op ’t Gijmink Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op 't Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion7 maart 2018 Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion Directeur Jan Willem Allersma van Viverion is morgen (donderdag 8 maart) weer bij Villa '70 op 't Gijmink om daar in gesprek te gaan met huurders. Deze twee-wekelijkse bijeenkomst is […]