Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg

Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation van Avia Weghorst dat enkele maanden geleden werd overgenomen van ondernemer Gerritsen. Autobedrijf Grafen verhuist vanwege ruimteproblemen en vond een oplossing in en naast het pand dat nu nog van Gorenaar Wieger Bobbink is. Die wil een stapje terug doen en laat de ‘grote’ klanten over aan Grafen. “Ik blijf er wel en kan de werkzaamheden die ik nog wil doen, gewoon blijven uitvoeren.” Bobbink levert met BCT banden en repareert vrachtwagens, trailers en tractoren.

Gerelateerde berichten

  • Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube6 april 2018 Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube Wing Wah gaat verhuizen naar de Lindelaan. De uitbaters van het Chinees Indisch restaurant aan het Julianaplein nemen na een grondige verbouwing hun intrek in het pand waar eerder café De […]
  • Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente28 juni 2017 Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford […]
  • James Autoservice sluit deuren in Goor13 november 2014 James Autoservice sluit deuren in Goor James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink […]
  • De witte panden zijn verdwenen…11 januari 2018 De witte panden zijn verdwenen… Na vandaag is er dan echt niets meer over van de witte panden in de Hengevelderstraat tegenover de Petrus en Pauluskerk. De slopershamer heeft zijn werk gedaan en daarmee is weer een […]
  • Joop van den Einde groots gehuldigd10 december 2017 Joop van den Einde groots gehuldigd Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geëerd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse […]