Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg

Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation van Avia Weghorst dat enkele maanden geleden werd overgenomen van ondernemer Gerritsen. Autobedrijf Grafen verhuist vanwege ruimteproblemen en vond een oplossing in en naast het pand dat nu nog van Gorenaar Wieger Bobbink is. Die wil een stapje terug doen en laat de ‘grote’ klanten over aan Grafen. “Ik blijf er wel en kan de werkzaamheden die ik nog wil doen, gewoon blijven uitvoeren.” Bobbink levert met BCT banden en repareert vrachtwagens, trailers en tractoren.

Gerelateerde berichten

  • Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente28 juni 2017 Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford […]
  • James Autoservice sluit deuren in Goor13 november 2014 James Autoservice sluit deuren in Goor James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink […]
  • Goorse muzikanten redden dronken fietser23 april 2017 Goorse muzikanten redden dronken fietser Een opmerkelijk bericht van de de Goorse muzikant Ron Gerritsen vandaag op Facebook dat ook door de landelijke media werd opgepikt. Het bandlid van de bekende formatie X-Static kwam […]
  • Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor19 juli 2017 Wiegerinck, al 130 jaar een begrip in Goor De naam Wiegerinck is zo langzamerhand verankerd tot synoniem van familiebedrijf. Het bedrijf ging de afgelopen 130 jaar van vader Bart op zoon Bart op zoon Bart op zoon Bart. Inmiddels […]
  • Van 0 tot kreng in 2,5 seconde…19 januari 2016 Van 0 tot kreng in 2,5 seconde… De eerste paar werkweken in dit nieuwe jaar zitten er weer op. Er lijkt steeds minder over te blijven van dat relaxte “zen-gevoel” van in de Kerstvakantie. Ik word binnen de kortste keren […]