Woningen Viverion nu dagelijks online

Wie bij Viverion een nieuwe woning, parkeerplaats of garage zoekt, kan nu ook online terecht. Via het nieuwe woning bemiddelingssysteem kunnen mensen uit Goor nu ook eenvoudiger een woning vinden. Alle woningzoekenden die al staan ingeschreven, hebben hiervoor een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. De grootste verandering is dat woningen voortaan elke werkdag om 12.00 uur geadverteerd kunnen worden. De doorlooptijd voor toewijzing wordt dus korter.

Gerelateerde berichten

  • Patrijzenstraat deze week afgesloten30 januari 2017 Patrijzenstraat deze week afgesloten De Patrijzenstraat in Goor is tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 16.30 uur, afgesloten voor autoverkeer. De huurwoningen worden daar in opdracht van wooncoöperatie Viverion gerenoveerd. […]
  • Huurdersvereniging verantwoordde haar financiën al lang niet meer2 januari 2017 Huurdersvereniging verantwoordde haar financiën al lang niet meer De huurdervereniging Goor en omstreken heeft al geruime tijd geen verantwoording afgelegd voor de financiële in- en uitgaven. Dat zegt woningcoörperatie Viverion in een persverklaring naar […]
  • Viverion sluit klantenbalie in Goor4 juni 2016 Viverion sluit klantenbalie in Goor Viverion sluit per 1 juli 2016 haar klantenbalie in de Goor. De woningcoörpertatie doet dat om kosten te besparen. Ook de balies in Rijssen en Lochem sluiten deze zomer. Al tijden ziet de […]
  • Groen licht voor duurzame woningen ’t Gijmink29 maart 2017 Groen licht voor duurzame woningen ’t Gijmink De gemeenteraad van de Hof van Twente heeft gisteravond groen licht gegeven voor de bouw van 21 duurzame huurwoningen op 't Gijmink zoals eerder gemeld op deze site. Het worden de eerste […]
  • 120 woningen De Whee opgeknapt28 juli 2017 120 woningen De Whee opgeknapt De opknapbeurt van ruim 120 woningen op De Whee is afgerond. De afgelopen maanden is de aannemer met name bezig geweest om energiebesparende maatregelen aan te brengen. De huurwoningen van […]