Woningen Viverion nu dagelijks online

Wie bij Viverion een nieuwe woning, parkeerplaats of garage zoekt, kan nu ook online terecht. Via het nieuwe woning bemiddelingssysteem kunnen mensen uit Goor nu ook eenvoudiger een woning vinden. Alle woningzoekenden die al staan ingeschreven, hebben hiervoor een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. De grootste verandering is dat woningen voortaan elke werkdag om 12.00 uur geadverteerd kunnen worden. De doorlooptijd voor toewijzing wordt dus korter.

Gerelateerde berichten

  • Patrijzenstraat deze week afgesloten30 januari 2017 Patrijzenstraat deze week afgesloten De Patrijzenstraat in Goor is tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 16.30 uur, afgesloten voor autoverkeer. De huurwoningen worden daar in opdracht van wooncoöperatie Viverion gerenoveerd. […]
  • Huren bij Viverion wordt duurder1 mei 2018 Huren bij Viverion wordt duurder Viverion gaat de meeste huren verhogen. De woningcoöperatie die in Goor een groot aantal huurders heeft, spreekt zelf van een beperkte inkomensafhankelijke huurverhoging. Wie nu al meer […]
  • Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 201929 september 2017 Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 2019 De woningen in de Goorse volkswijk Het Tuindorp krijgen een fikse opknapbeurt. Dat heeft woningcoöperatie Viverion per brief aan de bewoners laten weten. De renovatie van de huizen moet na […]
  • Huurdersvereniging verantwoordde haar financiën al lang niet meer2 januari 2017 Huurdersvereniging verantwoordde haar financiën al lang niet meer De huurdervereniging Goor en omstreken heeft al geruime tijd geen verantwoording afgelegd voor de financiële in- en uitgaven. Dat zegt woningcoörperatie Viverion in een persverklaring naar […]
  • Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion7 december 2017 Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion Vanaf 14 december is er elke twee weken op donderdagmiddag een extra mogelijkheid om in gesprek te gaan met de directeur van Viverion. Alle huurders kunnen dan met al hun vragen, […]