De Groene Visite zoekt vrijwilligers

Een nieuwe weldoenersstichting in Goor en omgeving. De Groen Visite probeert in deze regio met behulp van vrijwilligers voet aan de grond te krijgen om zich in te zetten voor ouderen. De Groene Visite is een provinciaal netwerk van vrijwilligers in Overijssel die op bezoek gaan bij dementerende mensen die wonen in een verzorgings- of verpleeghuis. De vrijwilligers gaan niet op pad met lege handen. Ze nemen een thematische natuurkoffer mee die gevuld is met ‘natuur’ uit de eigen omgeving.

Bij het zien van mooie natuurfoto’s, het voelen van een kastanje bolster, het ruiken van gedroogd gras of het proeven van rijpe bramen worden zintuigen namelijk geprikkeld. Daartoe zoekt De Groene Visite een aantal vrijwilligers. Interesse; neem dan contact op met Natuur en Milieu Overijssel, 038-4250960 of info@nullnatuurenmilieuoverijssel.nl

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Fotoactie van Ballon- en Strooipiet28 september 2016 Fotoactie van Ballon- en Strooipiet Het verhaal van Hof van Sint wordt steeds spannender en komt ook steeds dichterbij. Sinterklaas heeft namelijk Ballonpiet en Strooipiet nu op pad gestuurd om de nodige huisbezoeken binnen […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Hofstreek TV komt met nieuw programma16 januari 2014 Hofstreek TV komt met nieuw programma Hofstreek TV zal dit jaar een nieuw programma op de zender gaan brengen. Presentator Rick Poelman zal met een cameraploeg op pad gaan om mensen in Goor en de overige kernen te verrassen […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]