Grote overheidscontrole op voormalige S15

Een groot routineonderzoek van meerdere instanties tussen Goor en Rijssen. Tientallen automobilisten uit ’t Twentse Haagje werden van de weg gehaald voor een politiecontrole. Ook de Belastingdienst stond langs de kant van de N347 (voorheen S15) om mensen door te lichten. Of er een grote vangst is gedaan door de overheidsinstanties, is vooralsnog ongewis. Daarover later meer. Foto’s: Hof van Twente Fotografie

 

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Brandweer blust nog regelmatig na bij Wawollie18 juli 2016 Brandweer blust nog regelmatig na bij Wawollie De Goorse brandweer is vanmiddag voor de tweede keer uitgerukt naar Wawollie om smeulende resten na te blussen. Gisteravond moest de brandweer ook al uitrukken omdat puinresten weer […]
  • Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht27 augustus 2016 Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht Twee mannen hebben donderdag-avond geprobeerd om een 18-jarige Gorenaar te beroven. Dat gebeurde bij het fiets-tunneltje in de buurt van de Hengevelderbrug in Kerspel Goor. De jongen was […]
  • Hof van Twente laag op criminaliteitslijst1 maart 2018 Hof van Twente laag op criminaliteitslijst Het gaat goed in Goor en omgeving als het gaat om het aantal criminaliteitsdelicten. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek die zijn geanalyseerd door RTL […]