Titel voor Twenthe O9 na zege op DES

Het zoet der aller overwinningen voor de pupillen van Twenthe F1. Zij kroonden zich gisteravond tot kampioen in de derde klasse. Een overwinning was noodzaak om de schaal op te eisen. Tegen DES werd na een 1-1 ruststand een 3-1 overwinning geboekt door de pupillen van trainer Jelle Horselenberg. Zaterdag wordt de titel extra groots gevierd tijdens het jeugdtoernooi bij Twenthe. Eerder werd ook al onder meer B2 kampioen bij de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • Titel voor jeugdteams Twenthe17 mei 2014 Titel voor jeugdteams Twenthe Ook Twenthe A1 viert vandaag feest. De ploeg van trainer Michiel Wijnbergen is kampioen geworden van de tweede klasse. Wijnbergen kon gisteren ook al juichen, toen hij met het zaalteam de […]
  • Forse nederlaag GFC bij BWO16 oktober 2011 Forse nederlaag GFC bij BWO GFC blijft kwakkelen in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Iwan Bult wacht ook na zondag nog altijd op de eerste overwinning. In Hengelo was BWO met 4-1 veel te sterk voor de Goorse […]
  • Goorse voetbalkampioenen…11 mei 2016 Goorse voetbalkampioenen… De talenten van vv Twenthe F1 zijn gisteravond kampioen geworden van de tweede klasse. Dit na een overtuigende 0-6 zege in en tegen Delden F1. Hector C1 werd afgelopen zaterdag kampioen in […]
  • Dynamiek zoekt trainers voor F-jeugd10 september 2013 Dynamiek zoekt trainers voor F-jeugd Handbalvereniging Dynamiek is dringend op zoek naar trainers voor de F-jeugd. Binnen de vereniging is het niet meer mogelijk om nog trainers te vinden. De F-jeugd bestaat uit een groep […]
  • GFC opnieuw onderuit2 oktober 2011 GFC opnieuw onderuit GFC wacht na vier speelronden nog altijd op de eerste overwinning. De ploeg van trainer Iwan Bult verloor op eigen veld van FC Berghuizen. Op sportpark Heeckeren waren de bezoekers uit […]