Schoolfeestvlag in top bij ’t Kukelnest

Veel Gorenaren hebben de bekende gele Schoolfeestvlag al hangen sinds de donderdag dat het ‘zes wekke’ voor het Feest der Feesten was. De organisatie van het Schoolfeest verordonneerde enkele jaren geleden de datum van 1 juni als officiële ‘uithangdatum’. Bij kinderboerderij ’t Kukelnest laten ze dat bijna letterlijk in het midden en werd de Schoolfeestvlag vandaag in top gehangen. Dat gebeurde door vrijwilliger en tevens fervent Biertent-Rellilid Bert Dantuma bovenin het piratenschip.

Gerelateerde berichten

  • Schilderen in de modder…10 maart 2017 Schilderen in de modder… Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij 't Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en […]
  • Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton19 maart 2017 Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton Het Kukelnest in Goor wordt bij de Stichting Jantje Beton uitgedragen als leidend voorbeeld. Een filmpje van de Goorse kinderboerderij om te laten zien hoe ze daar werken wordt aangedragen […]
  • Uniek waterspel nieuwe verrijking Kukelnest18 mei 2015 Uniek waterspel nieuwe verrijking Kukelnest Het is een ontwerp van Gorenaar Bennie Haafkes. Hij is één van de initiatiefnemers van de komst van de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest en als 'bouwer' ook verantwoordelijk voor de […]
  • Ooievaar strijkt neer op ’t Kukelnest9 maart 2017 Ooievaar strijkt neer op ’t Kukelnest De hoge palen met daarop het nest was er allang maar sinds gisteren is er ook bewoner. Medewerkers van de Goorse kinderboerderij legden keurig vast hoe een grote ooievaar met gestrekte […]
  • Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest16 oktober 2016 Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest Het was heerlijk weer en dat lokte veel kinderen met hun ouders naar kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste Doe-dag van het jaar en die stond dit keer in het teken van dieren. […]