Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Groene handelaars-kentekenplaat gevonden Wheeweg4 april 2017 Groene handelaars-kentekenplaat gevonden Wheeweg Op de Wheeweg, ter hoogte van de kruising met de Wheedwarsweg, is een groene handelaars-kentekenplaat gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Gerrit zoekt zijn sleutelbos12 juli 2017 Gerrit zoekt zijn sleutelbos Gerrit zoekt zijn sleutelbos. Hij heeft geen idee waar hij die verloren is. Aan de sleutelbos zitten meerdere labeltjes. Kunt u hem helpen, neem dan contact op via 06 12533153.
  • Pepijn zoekt zijn bril22 juni 2017 Pepijn zoekt zijn bril Pepijn is op zoek naar zijn bril, die hij vanmiddag in het centrum van Goor is verloren. De bril is blauw/zwart van kleur. Heeft u de bril gevonden, neem dan contact op via 0653275729.