Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Rugzak met inhoud gevonden skatebaan Van Kollaan (Update)27 februari 2018 Rugzak met inhoud gevonden skatebaan Van Kollaan (Update) In de buurt van de skatebaan aan de Van Kollaan is een rugtas met inhoud gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-19018660. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.
  • Portemonnee met inhoud verloren Molenstraat (Update)8 februari 2018 Portemonnee met inhoud verloren Molenstraat (Update) André is gisteren rond de middag, waarschijnlijk in de omgeving van de Molenstraat, zijn portemonnee verloren. Het betreft een zwarte leren portemonnee met daarin zijn rijbewijs, […]
  • Horloge gevonden op het Heeckeren23 februari 2018 Horloge gevonden op het Heeckeren In de omgeving van De Mossendam op het Heeckeren is een horloge gevonden. De eigenaar kan voor verdere informatie contact opnemen met de redactie via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.
  • Sleutel gevonden Rembrandtstraat25 november 2017 Sleutel gevonden Rembrandtstraat In de Rembrandtstraat, ter hoogte van de kruising met de Vermeerstraat, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via deze link.
  • Nathalie zoekt haar portemonnee15 januari 2018 Nathalie zoekt haar portemonnee Nathalie is haar portemonnee met inhoud, waaronder een aantal pasjes, kwijtgeraakt in de omgeving van het station. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op via de mail.