Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden Hengevelderstraat17 september 2017 Sleutel gevonden Hengevelderstraat Op het fietspad aan de Hengevelderstraat, ter hoogte van het Julianaplein, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail.
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte¬†portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk¬†het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Telefoon gevonden omgeving cafetaria De Specht19 juli 2017 Telefoon gevonden omgeving cafetaria De Specht In de directe omgeving van cafetaria De Specht is een telefoon gevonden. Het toestel wordt vaak gebeld, opnemen is vanwege een kapot scherm niet mogelijk. De eigenaar kan contact opnemen […]