Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren18 april 2018 Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren Op Het Heeckeren, in de omgeving van het GFC-veld, is een zogenaamde druppelsleutel gevonden. Aan de sleutel zit een  FC Twenthe- sleutelkoord. De eigenaar kan contact opnemen met 06-24212543.
  • Sleutelbos gevonden in het centrum20 april 2018 Sleutelbos gevonden in het centrum In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger - flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail. 
  • Horloge gevonden op het Heeckeren23 februari 2018 Horloge gevonden op het Heeckeren In de omgeving van De Mossendam op het Heeckeren is een horloge gevonden. De eigenaar kan voor verdere informatie contact opnemen met de redactie via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.
  • Esther zoekt haar sleutelbos16 april 2018 Esther zoekt haar sleutelbos Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met […]