Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Groene handelaars-kentekenplaat gevonden Wheeweg4 april 2017 Groene handelaars-kentekenplaat gevonden Wheeweg Op de Wheeweg, ter hoogte van de kruising met de Wheedwarsweg, is een groene handelaars-kentekenplaat gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Katje Whooly vermist (update)1 april 2017 Katje Whooly vermist (update) Een jong katje, Whooly genaamd, is gisteren zijn dagelijkse wandeling gaan maken, maar helaas niet meer teruggekomen. Het beestje is 9 maanden oud en heeft een wit-grijze vacht. Whooly […]
  • Sleutelbos gevonden op Het Jannink8 mei 2017 Sleutelbos gevonden op Het Jannink In de omgeving van de Lidl op Het Jannink is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels en een blauw labeltje gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54695207.