Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Sleutel gevonden Rembrandtstraat25 november 2017 Sleutel gevonden Rembrandtstraat In de Rembrandtstraat, ter hoogte van de kruising met de Vermeerstraat, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via deze link.
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Sleutel gevonden Hengevelderstraat17 september 2017 Sleutel gevonden Hengevelderstraat Op het fietspad aan de Hengevelderstraat, ter hoogte van het Julianaplein, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail.
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte¬†portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk¬†het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]