Fietssleutel gevonden Lintelerweg

In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.

Gerelateerde berichten

  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Sleutel gevonden Hengevelderstraat17 september 2017 Sleutel gevonden Hengevelderstraat Op het fietspad aan de Hengevelderstraat, ter hoogte van het Julianaplein, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail.
  • Telefoon gevonden omgeving cafetaria De Specht19 juli 2017 Telefoon gevonden omgeving cafetaria De Specht In de directe omgeving van cafetaria De Specht is een telefoon gevonden. Het toestel wordt vaak gebeld, opnemen is vanwege een kapot scherm niet mogelijk. De eigenaar kan contact opnemen […]
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte¬†portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk¬†het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]