Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam

Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de rijksweg richting Delden trekken jaarlijks veel Gorenaren die met name op zaterdag acte de presence geven als de jaarlijkse zitmaaierraces worden gehouden. Ook dit jaar zijn er weer wedstrijden die meetellen om het Overijssels Kampioenschap. Vanaf half drie zijn de ronkende motoren te zien en te horen op het feestterrein op de zaterdagmiddag. Dan is ook (vanaf 13.00 uur) het Goorse circus Caroly present voor een interactieve spelmiddag voor de jeugd. De feesttent wordt morgen al in gebruik genomen als er een revue is, gemaakt door de buurtbewoners. Op zondag is er een stormbaan voor de jeugd, het traditionele vogelschieten en een playbackshow. Zondagavond wordt het feest afgesloten met een live-band in de tent.