Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam

Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de rijksweg richting Delden trekken jaarlijks veel Gorenaren die met name op zaterdag acte de presence geven als de jaarlijkse zitmaaierraces worden gehouden. Ook dit jaar zijn er weer wedstrijden die meetellen om het Overijssels Kampioenschap. Vanaf half drie zijn de ronkende motoren te zien en te horen op het feestterrein op de zaterdagmiddag. Dan is ook (vanaf 13.00 uur) het Goorse circus Caroly present voor een interactieve spelmiddag voor de jeugd. De feesttent wordt morgen al in gebruik genomen als er een revue is, gemaakt door de buurtbewoners. Op zondag is er een stormbaan voor de jeugd, het traditionele vogelschieten en een playbackshow. Zondagavond wordt het feest afgesloten met een live-band in de tent.

Gerelateerde berichten

  • Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest26 mei 2016 Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest Het jaarlijkse feest van de buurtschappen Wiene en Zeldam wordt jaarlijks door vele Gorenaren bezocht die het feest net buiten Goor, op de weilanden naast de N346 zien als opmaat voor het […]
  • Een feestje bij de buren…5 juni 2015 Een feestje bij de buren… Veel Gorenaren nemen er jaarlijks een kijkje want het is om de hoek. De zomerfeesten in het buurtschap Wiene-Zeldam net buiten Goor staan te boek als gemoedelijk en gezellig. Vanavond […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier4 juni 2015 Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn […]