Scouting gaat stroopwafels verkopen

De Scouting Stoevelaargroep gaat na als verleden jaar wederom stroopwafels verkopen. Een grote groep scouts zal zaterdag langs de deuren trekken om de Hollandse lekkernij aan de man te brengen. Daarnaast staan ze met een kraampje op het Weversplein. Kijk voor meer informatie op www.stoevelaargroep.nl.

Gerelateerde berichten

  • Scouting de boer op met stroopwafels20 mei 2016 Scouting de boer op met stroopwafels De Scouting Stoevelaargroep gaat morgen langs de deur met stroopwafels. Een grote groep scouts zal proberen bij zoveel mogelijk woningen aan te bellen en de Hollandse lekkernij aan te […]
  • Zweedse scoutingleden steken Goors Paasvuur aan5 maart 2016 Zweedse scoutingleden steken Goors Paasvuur aan Een groep Zweden die met Pasen in Goor zijn in het kader van een uitwisseling met de Scouting De Stoevelaargroep, is gevraagd om voor deze gelegenheid het Paasvuur aan te steken op Eerste […]
  • Zweedse scoutinggroep op kamp in Goor23 maart 2016 Zweedse scoutinggroep op kamp in Goor Scouting Stoevelaargroep Goor krijgt vanaf komende vrijdag bezoek van 16 Zweedse scouts die met 5 begeleiders in het Paasweekeinde zullen bivakkeren bij de Goorse blokhut. De […]
  • Vernielingen bij blokhut Stoevelaargroep4 maart 2016 Vernielingen bij blokhut Stoevelaargroep Bij blokhut De Vierdeuk van de Goorse Stoevelaargroep hebben gisteravond vandalen toegeslagen. Leden van de scouting troffen een kerstboom in de dakgoot aan en diverse brandplekken. Er […]
  • Oald Goor: De Dodenherdenking3 mei 2017 Oald Goor: De Dodenherdenking Het is een edelmoedig ritueel dat nooit verloren mag gaan. De dodenherdenking op 4 mei. Ook morgenavond staan we in Goor weer stil bij alle gevallenen in het oorlogsgeweld: opdat wij […]