Spanninga na blessureleed op weg naar WK

Na drie jaren blessureleed is hij terug aan het front. BMX’er Kevin Spanninga. De 21-jarige fietscrossers uit Goor heeft als doel dit jaar om te etaleren bij het WK in Amerika. “Dat is absoluut het hoofddoel”, aldus de korte en even stellige reactie. Spanninga telde voor zijn blessure mee met de Europese top. Hij werd derde op het EK en hoopt zich weer te mengen met de internationale subtop. Zijn ontwikkelingen kun je hier volgen.

Gerelateerde berichten

  • Brons voor Spanninga op WK BMX !29 juli 2017 Brons voor Spanninga op WK BMX ! Kevin Spanninga is derde geworden op het wereldkampioenschap BMX in het Amerikaanse Rock Hill. De Goorse fietscrosser verraste in de categorie van BMX-ers tussen de 17 en 24 jaar vriend en […]
  • Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten9 juli 2017 Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten Hij kondigde zijn come-back al aan. En hij voegde afgelopen week de daad bij het woord. Kevin Spanning is weer de beste BMX'er van het land in zijn discipline. De Gorenaar is na drie jaren […]
  • Spanninga grijpt naast medaille op EK20 juli 2017 Spanninga grijpt naast medaille op EK Hij ging voor een medaille én voor niets minder. Toch veroverde Kevin Spanninga uiteindelijk geen medaille op het EK BMX. In Bordeaux begon de Europese titelstrijd nog zeer voortvarend. […]
  • Spanninga zevende op EK BMX11 juli 2016 Spanninga zevende op EK BMX Kevin Spanninga is dit weekeinde als zevende geëindigd tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Italiaanse Verona. De Goorse fietscrosser liet daarmee zien in zijn klasse tot de […]
  • Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net3 juli 2016 Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net Kevin Spaninga is vandaag als vijfde geeindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in het Brabantse Luyksgestel. De Goorse fietscrosser deed het aanvankelijk uitstekend en won na drie […]