Spanninga na blessureleed op weg naar WK

Na drie jaren blessureleed is hij terug aan het front. BMX’er Kevin Spanninga. De 21-jarige fietscrossers uit Goor heeft als doel dit jaar om te etaleren bij het WK in Amerika. “Dat is absoluut het hoofddoel”, aldus de korte en even stellige reactie. Spanninga telde voor zijn blessure mee met de Europese top. Hij werd derde op het EK en hoopt zich weer te mengen met de internationale subtop. Zijn ontwikkelingen kun je hier volgen.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten9 juli 2017 Spanninga wil na nationale titel ook internationaal oogsten Hij kondigde zijn come-back al aan. En hij voegde afgelopen week de daad bij het woord. Kevin Spanning is weer de beste BMX'er van het land in zijn discipline. De Gorenaar is na drie jaren […]
  • Spanninga zevende op EK BMX11 juli 2016 Spanninga zevende op EK BMX Kevin Spanninga is dit weekeinde als zevende geëindigd tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Italiaanse Verona. De Goorse fietscrosser liet daarmee zien in zijn klasse tot de […]
  • Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net3 juli 2016 Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net Kevin Spaninga is vandaag als vijfde geeindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in het Brabantse Luyksgestel. De Goorse fietscrosser deed het aanvankelijk uitstekend en won na drie […]
  • Klaassen met Nederland naar EK in Hongarije26 juni 2014 Klaassen met Nederland naar EK in Hongarije Lieke Klaassen zien we volgende maand terug op het EK waterpolo. De Goorse, die dit seizoen een topseizoen draaide bij het Italiaanse Padova, doet met Nederland mee aan de Europese […]
  • Klaassen kopje onder met waterpolosters21 december 2016 Klaassen kopje onder met waterpolosters Lieke Klaassen heeft met de waterpolosters het tweede duel in de World League verloren. De Oranjedames gingen met 15-12 onderuit tegen Rusland (2-2, 5-4, 4-1, 4-5). Op het WK van […]