Totale opbrengst controle S15 ruim twee ton

Een verlopen apk, een defecte claxon en vuile ruiten. Zomaar een greep uit de overheidscontrole van de Belastingdienst en de politie op de S15 eerder deze week. Totale score ruim 200.000 euro. In totaal werden er ook vijf auto’s in beslag genomen. Dat is de balans van de vijfenveertig agenten die werden ingezet bij de controle. Het was eerst de bedoeling dat acht auto’s mee zouden worden genomen, maar in drie van de gevallen konden de eigenaren nog op tijd de rekening betalen. Bekijk hieronder de totale lijst. Foto: Hof van Twente Fotografie.

Controle
In totaal zijn 90 voertuigen en de inzittenden uitgebreid gecontroleerd. Door de politie is proces-verbaal opgemaakt voor de volgende feiten:

– 4 x voor gladde banden
– 2 x helderheid/doorlatendheid ruit niet in orde
– 4 x niet kunnen tonen rijbewijs
– 1 x niet gebruik maken van een zitplaats
– 1 x niet dragen autogordel
– 1 x negeren verplichte rijrichting
– 1 x niet deugdelijk bevestigen accu
– 1 x onverzekerd rijden personenauto
– 1 x verlopen APK personenauto
– 1 x defecte autoclaxon
– 1 x niet in het bezit van een chauffeurspas taxi
– 1 x negeren doorgetrokken streep
– 1 x Wacht Op Keuren (WOK) status op aanhangwagen i.v.m.  onleesbaar Voertuig Identificatie Nummer.

Gerelateerde berichten

  • Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor27 december 2016 Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot […]
  • Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE)25 januari 2018 Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE) Er is de hele dag een grootscheepse controle bezig op recreatiepark 't Hessenheem tussen Goor en Markelo. De gemeente Hof van Twente is samen met de Belastingdienst, het UWV, de politie en […]
  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Weinig overtredingen tijdens fietscontroles7 december 2016 Weinig overtredingen tijdens fietscontroles De aangekondigde controles van de politie op verlichting bij fietsers hebben in de afgelopen periode in Goor en omgeving niet tot veel bekeuringen geleid. De surveillerende agenten […]
  • Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim14 juli 2015 Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim Een flinke snelheidscontrole vandaag, net buiten Goor, op de weg richting Diepenheim. Een politiemacht staat, gewapend met camera, op de parkeerplaats in de scherpe bocht bij de weg naar […]