Open Dagen, wandelen, muziek en pils

Muziek, sport en het Schoolfeest. Zomaar wat ingrediënten die de Goorse theateragenda dit weekend vult. Zo is morgen de Open Dag van de Muziekschool (foto) met allerhande activiteiten. Aansluitend is in de avond De Reggehof in Trek-Party, een afsluiting van de succesvolle trekkenwandactie. Verder is vanavond een avondwandeling langs de oude rivierarmen van De Regge en kunnen belangstellenden morgen een kijkje nemen in de Schoolfeestloods. De feestvierders kunnen daarnaast alvast een voorproefje op het Schoolfeest beleven bij het tentfeest Wiene-Zeldam dat vandaag van start gaat. Voor meer activiteiten check onze kalender.

opendagmuziekschool2

Gerelateerde berichten

  • Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge16 december 2016 Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge Er komt een theaterstuk over de Stadsregge die na volgende jaar weer op diverse plekken weer door Goor moet meanderen. De uitvoering is op 29 en 30 september én 1 oktober van het volgend […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Rattenplaag door vervuilde Regge26 september 2016 Rattenplaag door vervuilde Regge Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. […]
  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]