Open Dagen, wandelen, muziek en pils

Muziek, sport en het Schoolfeest. Zomaar wat ingrediënten die de Goorse theateragenda dit weekend vult. Zo is morgen de Open Dag van de Muziekschool (foto) met allerhande activiteiten. Aansluitend is in de avond De Reggehof in Trek-Party, een afsluiting van de succesvolle trekkenwandactie. Verder is vanavond een avondwandeling langs de oude rivierarmen van De Regge en kunnen belangstellenden morgen een kijkje nemen in de Schoolfeestloods. De feestvierders kunnen daarnaast alvast een voorproefje op het Schoolfeest beleven bij het tentfeest Wiene-Zeldam dat vandaag van start gaat. Voor meer activiteiten check onze kalender.

opendagmuziekschool2

Gerelateerde berichten

  • Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge16 december 2016 Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge Er komt een theaterstuk over de Stadsregge die na volgende jaar weer op diverse plekken weer door Goor moet meanderen. De uitvoering is op 29 en 30 september én 1 oktober van het volgend […]
  • Rattenplaag door vervuilde Regge26 september 2016 Rattenplaag door vervuilde Regge Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. […]
  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Vernieuwde Reggepad niet door Goor vanwege ‘onzichtbaarheid’15 april 2015 Vernieuwde Reggepad niet door Goor vanwege ‘onzichtbaarheid’ Het vernieuwde Reggepad van het waterschap Vechtstromen leidt de toeristen niet door Goor. Wel kan de Regge gevolgd worden om Goor heen en wordt de 'Meene' aangedaan. De stadskern wordt in […]