Rijbewijs van Goorse gevonden in Enter

Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Enter is een rijbewijs van een Goorse gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 0638657422.

Gerelateerde berichten

  • Wie heeft kater Boris gezien?29 augustus 2017 Wie heeft kater Boris gezien? Sinds vorige week is kater Boris vermist. Boris is vanaf zijn tijdelijke logeeradres in Enter vertrokken en voor het laatst gezien aan de Goorseweg. Het gaat om een blonde/licht oranje […]
  • Sleutelbos gevonden op Het Jannink8 mei 2017 Sleutelbos gevonden op Het Jannink In de omgeving van de Lidl op Het Jannink is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels en een blauw labeltje gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54695207.
  • Bril verloren parkeerplaats Albert Heijn8 februari 2018 Bril verloren parkeerplaats Albert Heijn Een Goorse is gistermiddag tussen 15.45 uur en 16.00 uur haar rode bril verloren op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Wie o wie heeft deze gevonden? U kunt contact opnemen met 06-28349885.
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Sander op zoek naar zijn portemonnee (update)1 april 2014 Sander op zoek naar zijn portemonnee (update) Sander Hendriksen vraagt uw hulp om zijn portemonnee terug te vinden. Het gaat om een zwarte GFC-portemonnee met rode letters. Waarschijnlijk is hij deze afgelopen zaterdag verloren […]