Rijbewijs van Goorse gevonden in Enter

Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Enter is een rijbewijs van een Goorse gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 0638657422.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden op Het Jannink8 mei 2017 Sleutelbos gevonden op Het Jannink In de omgeving van de Lidl op Het Jannink is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels en een blauw labeltje gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54695207.
  • Sander op zoek naar zijn portemonnee (update)1 april 2014 Sander op zoek naar zijn portemonnee (update) Sander Hendriksen vraagt uw hulp om zijn portemonnee terug te vinden. Het gaat om een zwarte GFC-portemonnee met rode letters. Waarschijnlijk is hij deze afgelopen zaterdag verloren […]
  • Visnet laten liggen bij Heeckerenvijver7 mei 2016 Visnet laten liggen bij Heeckerenvijver Een Goorse visser heeft zijn visnet donderdag laten liggen bij de Heeckerenvijver aan de Van Coeverdenstraat. Heeft u het visnet gezien, neem dan contact op via 0613433185.  
  • OV-chipkaart gevonden in de Wijnkamp (Update)1 februari 2016 OV-chipkaart gevonden in de Wijnkamp (Update) In de Wijnkamp is vanavond een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van L. van Dam, geboortedatum 31-05-1988. De eigenaar kan contact opnemen via 06-11910376. Update: de kaart […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]