Warm welkom voor Wess

Pril geluk voor Jochem Eelderink, Suzanne Siebenheller en hun zoontje Mats, deze week zag zoon en broertje Wess het levenslicht. Namens de familie en de buren zijn er via deze weg de hartelijke felicitaties en gelukwensen.

 

Gerelateerde berichten

  • Mats Eelderink ziet levenslicht25 oktober 2014 Mats Eelderink ziet levenslicht Mats Eelderink zag eerder deze week het levenslicht. De trotse ouders, Jochem Eelderink en Suzanne Siebenheller, worden via deze weg van harte gefeliciteerd namens de familie, vrienden en buren.
  • Mario en Linda trotse ouders van Lotte12 mei 2014 Mario en Linda trotse ouders van Lotte Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en […]
  • Narelle weer op Goorse bodem31 mei 2011 Narelle weer op Goorse bodem Narelle Heuvelink is weer terug in Goor. De reislustige Goorse was de afgelopen tijd te vinden in Down Under. Narelle is namelijk tien maanden gaan backpacken in Australië. Vanmorgen om […]
  • Dorian Schinkel zet voetjes op aarde16 juli 2017 Dorian Schinkel zet voetjes op aarde Dorian Schinkel is de naam, zoon van Harmen Schinkel en Annemiek Kwast en het kleine broertje van Lauren. Dorian zag gisteren het levenslicht. De buurtjes aan de Kerkegaarden zijn erg […]
  • britt-haverkate28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]