Warm welkom voor Wess

Pril geluk voor Jochem Eelderink, Suzanne Siebenheller en hun zoontje Mats, deze week zag zoon en broertje Wess het levenslicht. Namens de familie en de buren zijn er via deze weg de hartelijke felicitaties en gelukwensen.

 

Gerelateerde berichten

  • Stempassen vandaag of morgen in de bus19 februari 2021 Stempassen vandaag of morgen in de bus De stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart worden vandaag of morgen bij de stemgerechtigden in de Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, bezorgd. Wie […]
  • Verrassing voor ‘opruimers’ in de Hof20 december 2021 Verrassing voor ‘opruimers’ in de Hof De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die anderen een compliment willen geven voor het schoon houden van de openbare ruimte. Dit kan een buurman of buurvrouw zijn die altijd […]
  • Obstaclerun voor kinderen tijdens Koningsdag21 april 2016 Obstaclerun voor kinderen tijdens Koningsdag Het is een groeiend fenomeen: de obstacle-run. Veel mannen uit Goor hebben de training voor de Strongmanrun alweer opgepakt. Stichting Kindvriendelijk Goor organiseert komende woensdag […]
  • GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’30 mei 2020 GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’ De Goorse Tennisclub (GTC) wil deze zomer voetballers, hockeyers en andere teamspelers die te maken hebben met een zomerstop en nog niet in wedstrijdverband mogen sporten in verband met […]
  • Gorenaren genieten van Oranjefeest (met video)14 juli 2010 Gorenaren genieten van Oranjefeest (met video) Het Nederlands elftal is dinsdag feestelijk onthaald in Amsterdam. Ook enkele Gorenaren togen naar de hoofdstad om de mannen van Bert van Marwijk toe te juichen en te feliciteren met de […]