Warm welkom voor Wess

Pril geluk voor Jochem Eelderink, Suzanne Siebenheller en hun zoontje Mats, deze week zag zoon en broertje Wess het levenslicht. Namens de familie en de buren zijn er via deze weg de hartelijke felicitaties en gelukwensen.

 

Gerelateerde berichten

  • Mats Eelderink ziet levenslicht25 oktober 2014 Mats Eelderink ziet levenslicht Mats Eelderink zag eerder deze week het levenslicht. De trotse ouders, Jochem Eelderink en Suzanne Siebenheller, worden via deze weg van harte gefeliciteerd namens de familie, vrienden en buren.
  • Mario en Linda trotse ouders van Lotte12 mei 2014 Mario en Linda trotse ouders van Lotte Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en […]
  • Leo en Helena Wassen samen 1008 maart 2018 Leo en Helena Wassen samen 100 Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens […]
  • Narelle weer op Goorse bodem31 mei 2011 Narelle weer op Goorse bodem Narelle Heuvelink is weer terug in Goor. De reislustige Goorse was de afgelopen tijd te vinden in Down Under. Narelle is namelijk tien maanden gaan backpacken in Australië. Vanmorgen om […]
  • Sepp Nijland ziet het levenslicht30 augustus 2017 Sepp Nijland ziet het levenslicht De Spreeuwenstraat is een buurtgenoot rijker, Sepp Nijland is deze week geboren. De kersverse ouders worden door beide families via deze weg in het zonnetje gezet en veel geluk samen […]