GFC heeft zware kluif aan Zenderen Vooruit

GFC speelt morgen het eerste nacompetitie-duel om lijfsbehoud in de vierde klasse tegen Zenderen Vooruit (14.00 uur). Die ploeg werd tweede in de vijfde klasse en de statistieken laten zien dat de rood zwarten een moeilijk tweeluik tegemoet zullen gaan. De jonge talentvolle formatie van de scheidende trainer Jacob Posthuma schurkt al een aantal seizoenen tegen promotie aan en had dit jaar de pech dat Sportlust Glanerbrug verreweg de beste ploeg was en kampioen werd. ZV was in de vijfde klasse B ‘best of the rest’ en toonde aan over veel scorend vermogen te beschikken. Het trio Jelmer Kuipers, Ramon van Os en Teun Besselink nam 51 van de in totaal 81 seizoenstreffers voor rekening. Het vertrouwen zal groot zijn want vorige week werd het seizoen in stijl afgesloten met een 14-1 zege (!) op Manderveen. GFC is dus gewaarschuwd. Ook het tweede elftal van vv Twenthe speelt morgen in de nacompetitie voor een plek in de reserve tweede klasse. VV Dieren 2 is de tegenstander. Die wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld op het kunstgras van sv Hector. Dit in verband met een jeugdtoernooi op ’t Piepwillem.

Vorig jaar speelde Zenderen Vooruit in de nacompetitie tegen UD Weerselo en redde het toen niet

Gerelateerde berichten

  • GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud21 mei 2017 GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud GFC is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse uitstekend begonnen. Vanmiddag werd Zenderen Vooruit met 4-1 verslagen. Op het eigen sportpark Heeckeren opende 'good old' Simon […]
  • GFC ook volgend jaar vierdeklasser25 mei 2017 GFC ook volgend jaar vierdeklasser GFC is er zonder al teveel moeite in geslaagd om het tweeluik met Zenderen Vooruit in de nacompetitie, winnend af te sluiten en lijfsbehoud veilig te stellen. Na de 4-1 zege in eigen huis […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geĆ«indigd in de vierde […]
  • GFC onderuit in finale nacompetitie10 juni 2019 GFC onderuit in finale nacompetitie GFC is er niet in geslaagd om de nacompetitie voor een plek in de derde klasse te winnen. De finalewedstrijd tegen Albatross werd in Laren met 2-3 verloren. GFC begon wel goed aan de […]
  • GFC gaat vol voor prijs zonder promotie8 juni 2019 GFC gaat vol voor prijs zonder promotie De beloning zal uitblijven maar de prijs blijft. GFC staat maandag in de finale van de nacompetitie met als inzet een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal. Die plek zit […]